Haemme työnjohtajaa Oulun toimipisteellemme. Tehtäviin kuuluvat huoltotöiden vastaanotto, asiakaspalvelu toimipisteessä ja puhelimitse, työnjohdolliset tehtävät sekä vuokrakoneiden luovutus/vastaanotto. Toimit myös varaosamyyjän tuuraajana. Oulun huollossa työskentelee tällä hetkellä neljä asentajaa. Uusien, rakenteilla olevien toimitilojen myötä pystymme rekrytoimaan lisää.

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaskonevalmistajien tunnettujen merkkien parissa. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä huoltoasentajat käsittelevät. Tehtävänäsi on varmistaa asiakassuhteen jatkuminen saumattomasti sekä asentajien päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen.

Arvostamme kokemusta esimies- ja asiakastyöstä. Työssä on olennaista osata laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, tehdä päätöksiä ja viedä työt loppuun saakka huolellisesti. Englanninkielentaito ja nykyaikaiset tietotekniset taidot ovat tarpeen, sillä manuaalit ja päämieskoulutukset ovat englanniksi ja työnjohtajat käyttävät päivittäin useita järjestelmiä.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön kehittyvässä yrityksessä, nykyaikaiset toimitilat ja ammattitaitoisen huoltotiimin Oulussa. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Tukena työssä ovat korjaamopäällikkö, tekniset päälliköt ja työnjohtajakollegat Lempäälässä, Keravalla ja Kuopiossa.

Soita meille: Korjaamopäällikkö Pentti Lantto, puh. 0400 947 479 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 11.11.2018 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopiva henkilön löydyttyä.

2018-10-23T08:41:42+00:00 lokakuu 23, 2018|