Haemme työnjohtoon harjoittelijoita sekä Lempäälään että Keravalle työskentelemään työnjohtajien apuna huolto-, korjaus- ja varustelutöiden vastaanotossa, suunnittelussa ja aikataulutuksessa. Huolehdit päivittäisen toiminnan sujuvuudesta, opastat osaamisesi mukaan teknisissä kysymyksissä ja avustat vianmäärittelyssä. Laadit työ-/asennusohjeita ja avustat uusien työntekijöiden perehdyttämisessä korjaamon perusasioihin.

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaskonevalmistajien tunnettujen merkkien parissa. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä mekaanikot käsittelevät.

Arvostamme ahkeraa ja sinnikästä luonnetta sekä kiinnostusta työskennellä nopeatempoisessa, vaihtelevassa ympäristössä asiakkaiden, koneiden ja laitteiden parissa. Eduksi voi olla tausta pienestä yrityksestä, jossa olet päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä ja tottunut kantamaan vastuuta. Englanninkielentaito ja nykyaikaiset tietotekniset taidot ovat tarpeen, sillä manuaalit ja päämieskoulutukset ovat englanniksi ja työnjohtajat käyttävät päivittäin useita järjestelmiä. Asennusohjeiden laatimisessa on mahdollista hyödyntää CAD-osaamista.

Meillä pääset tekemään oikeita töitä ja saat arvokasta kokemusta asiakas- ja esimiestyöstä. Koneryhmämme kasvaa nopeasti ja pystymme tarjoamaan useampia vaihtoehtoja urapolullesi. Tukenasi työssä ovat työnjohtajat, tekniset päälliköt ja muut ammattitaitoiset kollegat Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa ja Oulussa. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Soita meille: Korjaamopäällikkö Arto Koskinen / Lempäälä, puh. 050 581 8171 tai Työnjohtaja Henri Tourunen / Kerava, puh. 050 306 1661 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten mutta viimeistään 15.9.2018 mennessä. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan.

2018-08-17T13:39:43+00:00 elokuu 17, 2018|