Haemme kokopäiväistä varastotyöntekijää Lempäälän toimipisteellemme nykyisen varastonhoitajan siirtyessä talon sisällä muihin tehtäviin.

Varastotyöntekijän tehtäviä ovat varastoon saapuvan tavaran vastaanottaminen, purkaminen ja hyllyttäminen (stock-tilaukset). Pikatilausten vastaanottaminen ja varaosamyyjien informointi tavaran saapumisesta. Saapuvien ja lähtevien koneiden hyllypaikkojen kirjaaminen järjestelmään (tiedon vastaanottaminen pihatyöntekijältä / myyjältä / lavettikuskilta). Varaosien kerääminen korjaamotöille, varaston ja pihan yleinen siisteys ja järjestys, haku- ja noutotehtävät tarvittaessa sekä inventointi.

Pääedustuksiamme ovat Doosan, Bobcat, Ammann, Hyster ja Haulotte. Parhaillaan olemme laajentamassa toimintaamme myös kuorma-autojen after sales -palveluihin.

Olet kiinnostunut logistiikasta sekä toimialastamme ja olet luonteeltasi tarkka. Aktiivisena henkilönä viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja käytät luontevasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä. Työkokemus työkoneiden parista luetaan eduksi.
Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön kehittyvässä yrityksessä. Työaika on keskimäärin 7,5 h/pv klo 7 ja 17 välillä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi viimeistään 20.3.2019 otsikolla varastotyöntekijä Lempäälä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Head of Spare Parts Pohto Järvinen, puh. 010 841 2656
HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630 (klo 16-17)

2019-03-13T09:24:18+00:00 maaliskuu 11, 2019|