Avaamme modernin kuorma-autojen monimerkkikorjaamon ja haemme Lempäälän toimipisteellemme, nykyaikaisiin toimitiloihin korjaamon työnjohtajaa.

Tehtäviin kuuluvat huoltotöiden myynti ja tilausten vastaanotto, asiakaspalvelu toimipisteessä ja puhelimitse, työnjohdolliset tehtävät 3 – 4 asentajalle sekä kuorma-autojen luovutus/vastaanotto.

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaiden ajoneuvojen parissa. Tehtävänäsi on varmistaa asiakassuhteen jatkuminen saumattomasti, tavoitteiden mukaisen ja ajantasaisen laskutuksen sekä asentajien päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen.

Arvostamme kokemusta esimies- ja asiakastyöstä. Työssä on olennaista osata laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, tehdä päätöksiä ja viedä työt loppuun saakka ripeästi ja huolellisesti. Kokemus CAN-väylistä, paineilmajarruista, hydrauliikasta, elektroniikasta sekä kuorma-autojen jarrusovituksista on tarpeen, samoin kuin englanninkielentaito ja nykyaikaiset tietotekniset taidot.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä yrityksessä, nykyaikaiset toimitilat, asiakaslähtöiset ja joustavat toimintatavat sekä RealMachinery konekonsernin henkilöstöedut.

Soita meille: After Sales -johtaja Petteri Eronen, puh. 0400 511 872 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi viimeistään 28.3.2019 otsikolla työnjohtaja, kuorma-autot. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopiva henkilön löydyttyä.

2019-03-07T17:27:15+00:00 maaliskuu 7, 2019|