REALCLUB

Liity nyt asiakasetuohjelmaamme! Liittymällä asiakasetuohjelmaan, saat rahanarvoisia etuja muun muassa valtakunnallisista hotelli-, media- ja ravintolaketjuista. 

Etuohjelmaan liittymällä saat myös RealMachinery-konekonsernin ekslusiiviset tarjoukset käyttöösi ennen muita! Etuohjelmaamme kuuluvat muun muassa edut After Sales ja vuokrauspalveluista. Täydennämme tarjouksia jatkuvasti, joten seuraa ohjelman tarjontaa säännöllisesti! 

Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti lähetyksen jälkeen. Pidätämme oikeuden hyväksyä hakemuksen RealClubiin.

Liittyessäsi ohjelmaan alla olevalla lomakkeella, saat paluusähköpostina varmistuksen lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä. Tämän jälkeen, kun liittymisesi on vahvistettu lisäämme sinut ohjelmaan jonka jälkeen saat erillisen sähköpostin, jossa annetaan tarkemmat ohjeet etuohjelmaan kirjautumisesta. Sähköpostin lähettäjän on noreply(at)henkilostoetu.fi.

HUOM! Muista tarkistaa roskapostisi, mikäli epäilet ettet ole saanut kirjautumisohjeita. Mikäli sinulla on kysyttävää asiakasetuohjelmaan liittymisestä sekä kirjautumisohjeista, ole yhteydessä matti.salakka@realmachinery.fi.

Kysy ohjelmasta myös lisää myyjältäsi!

edit