Haluatko sinä olla mukana tekemässä ja tarjoamassa Suomen parasta palvelua konealan asiakkaille? Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme, kerro meille itsestäsi ja hae mukaan! Mikäli tällä hetkellä et löydä juuri sinulle sopivaa paikkaa, otamme mielellämme vastaan myös avoimia työpaikkahakemuksia. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä varustettuna osoitteeseen rekry@realmachinery.fi, niin käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.

Alla olevalla videolla Pekka Lehtinen kertoo lisää avoimista työpaikoistamme

TÄLLÄ HETKELLÄ AVOIMENA OLEVAT TYÖPAIKAT:

Työkoneiden asentaja, Kerava


Haemme kahta huoltoasentajaa Keravalle maanrakennuskoneiden (mm. Doosan, Amman ja Mecalac) huolto- ja korjaustehtäviin, korjaamolla ja kentällä.

Toivomme sinulta kokemusta koneiden huoltotehtävistä, varsinkin raskaskoneista. Eduksi katsomme sähkö- ja hydrauliikkaosaamisen, englannin kielen perustaidot, ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta työkoneista. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen asenne.  

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä, nykyaikaiset toimitilat ja työkalut sekä ammattitaitoiset työkaverit. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja konsernissamme on hyvät etenemismahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 15.2.2021 mennessä otsikolla ”Huoltoasentaja”. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesiennemmin kuin myöhemmin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Lehtinen arkisin klo 9-10 puh. 0400 406 774.

Kesätyöntekijöitä / Harjoittelija, useita toimipisteitä

Haemme kesäksi 2021 määräaikaisiin työsuhteisiin työntekijöitä Lempäälään, Keravalle ja Kuopioon:

  • 2 Asentajaa, Kerava
  • 1 Varaosamyyjä, Kerava
  • 1 Asentaja, Kuopio
  • 1 Työnjohtajaharjoittelija, Lempäälä
  • 1 Varaosamyyjä, Lempäälä

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaskonevalmistajien tunnettujen merkkien parissa.

Arvostamme ahkeraa ja sinnikästä luonnetta sekä kiinnostusta työskennellä nopeatempoisessa, vaihtelevassa ympäristössä asiakkaiden, koneiden ja laitteiden parissa. Eduksi katsomme alan koulutuksen. Emme edellytä valmista tutkintoa vaan opintosi voivat olla vielä kesken tai sinulla on muuten innostusta ja kiinnostusta alalle.

Eduksi katsomme myös englannin kielitaidon perusteet ja nykyaikaiset tietotekniset taidot, sillä manuaalit ja päämiehen järjestelmät ovat englanniksi ja työssä käytetään päivittäin useita järjestelmiä. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

Meillä pääset tekemään oikeita töitä ja saat arvokasta kokemusta tulevaisuuden asiakas- ja esimiestyöhön. Koneryhmämme kasvaa nopeasti ja pystymme tarjoamaan useampia vaihtoehtoja urapolullesi. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten mutta viimeistään 15.2.2021 mennessä. Otsikoi selvästi, mitä tehtävää haet esim. ”Kesätyö asentaja, Kerava”. Työ on määräaikainen kesätyö ja kesto määräytyy sopimuksen mukaan.

Viesti (pakollinen)*

0 / 2000 merkkiä enimmäismäärästä

Nimi (pakollinen)*

Puhelin (pakollinen)*

Sähköposti (pakollinen)*

Liitä CV (pakollinen)

Enintään 2mt. Sallitut tiedostotyypit: pdf, txt, rtf, tex, doc, docx tai odt

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti.
Viestin lähetys epäonnistui: