Haluatko sinä olla mukana tekemässä ja tarjoamassa Suomen parasta palvelua konealan asiakkaille? Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme, kerro meille itsestäsi ja hae mukaan! Mikäli tällä hetkellä et löydä juuri sinulle sopivaa paikkaa, otamme mielellämme vastaan myös avoimia työpaikkahakemuksia. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä varustettuna osoitteeseen rekry@realmachinery.fi, niin käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.

TÄLLÄ HETKELLÄ AVOIMENA OLEVAT TYÖPAIKAT:

Vuokraamotyöntekijä Keravalle

Haemme työntekijää konevuokraustoimintaan Keravalle.  Pääedustuksiamme ovat Doosan, Mecalac ja Ammann.

Työ sisältää koneiden luovutusta, vastaanottoa, tarkastusta sekä ylläpitoa sisältäen mahdolliset pienet korjaukset. Työssä huolehdit päivittäin käyttöjärjestelmien päivityksestä sekä koneiden kuvaamisesta. Työhön kuuluu myös koneiden pesua ja pihan järjestyksestä vastaaminen. Tehtävään sisältyy myös lisälaitteiden kuljetus työmaalle, joten tehtävä vaatii minimissään B-ajokorttia.

Sinulla on kokemusta maanrakennus- / työkoneista ja kykenet itsenäiseen sekä omatoimiseen työskentelyyn. Tekninen tuntemus koneista luetaan eduksi tehtävään sopivaa henkilöä valittaessa. Tehtävä on fyysinen ja vaatii jatkuvaa liikkumista ja työskentelyä koneiden ympärillä.

Tässä vakituisessa kokopäivätyössä pääset tekemään hommia erinomaisten ja osaavien kollegoiden kanssa hyvässä työilmapiirissä. Työssä on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja syventää tuntemusta maarakennuskoneiden parissa. Koulutamme aktiivisesti asentajia kehittäen heidän teknistä osaamistaan.  Huomioimme lisäksi osaamisen ja työtehtävien kehittämisessä henkilön omat vahvuusalueet sekä kiinnostuksen kohteet tarjoten hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä.

Ota meihin yhteyttä ja kerro mikä motivoi sinua työskentelemään konealalla. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jesse Kuhlman puh.  0400 820 409 jesse.kuhlman@realrental.fi

Varustelun asentajia Lempäälään

Haemme kahta (2) asentajaa uusien maarakennuskoneiden varusteluun Lempäälän korjaamolle.

Työ on pääasiassa uusien koneiden varustelua, mutta jatkossa eteen voi tulla myös käytettyjen koneiden huolto- ja korjaustöitä.  Osaamista mielellään mobiilihydrauliikasta ja/tai mekaanisista asennuksista sekä sähkö- ja hydrauliikkakaavioiden lukutaito katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet joustava ja työskentelet mielelläsi asiakkaiden parissa. Taustasi voi olla eri tekniikan aloilta tai maa-/metsätalousalalta. Kiinnostus koneisiin ja motivaatio oppia alan tehtäviin on tärkeintä.  

Voit olla vastavalmistunut, urasi alkutaipaleella tai kokenut ammattilainen. Motivaatio työntekemiseen on tärkein.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja työnjohtajat. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti yhdessä päämiesten kanssa Suomessa ja ulkomailla. 

Ota yhteyttä: Varustelun työnjohtaja Jirka Mäkinen puh. 0400 514567

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten. Työ alkaa sopivan henkilön(öiden) löydyttyä.

Työkoneiden huoltoasentaja Keravalle

Haemme useita huoltoasentajia Keravalle maanrakennuskoneiden (mm. Doosan, Amman ja Mecalac) huolto- ja korjaustehtäviin, korjaamolla ja kentällä.

Toivomme sinulta kokemusta koneiden huoltotehtävistä, varsinkin raskaskoneista. Eduksi katsomme sähkö- ja hydrauliikkaosaamisen, englannin kielen perustaidot, ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta työkoneista. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen asenne.  

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä, nykyaikaiset toimitilat ja työkalut sekä ammattitaitoiset työkaverit. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja konsernissamme on hyvät etenemismahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi otsikolla ”Huoltoasentaja”. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ennemmin kuin myöhemmin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Lehtinen arkisin klo 9-10 puh. 0400 406 774.

Täyttämällä lomakkeen ja/tai lähettämällä työhakemuksen RealMachinerylle, hyväksyt että RealMachinery tallentaa sekä käyttää henkilötietojasi rekrytointiprosessia varten. Henkilötietoja käytetään rekrytointiprosessin ajan.

Viesti (pakollinen)*

0 / 2000 merkkiä enimmäismäärästä

Nimi (pakollinen)*

Puhelin (pakollinen)*

Sähköposti (pakollinen)*

Liitä CV (pakollinen)

Enintään 2mt. Sallitut tiedostotyypit: pdf, txt, rtf, tex, doc, docx tai odt

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti.
Viestin lähetys epäonnistui: