Haluatko sinä olla mukana tekemässä ja tarjoamassa Suomen parasta palvelua konealan asiakkaille? Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme, kerro meille itsestäsi ja hae mukaan! Mikäli tällä hetkellä et löydä juuri sinulle sopivaa paikkaa, otamme mielellämme vastaan myös avoimia työpaikkahakemuksia. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä varustettuna osoitteeseen rekry@realmachinery.fi, niin käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

TÄLLÄ HETKELLÄ AVOIMENA OLEVAT TYÖPAIKAT:

Kenttäasentaja, Hamina

Haemme Haminan alueelle kenttähuoltoasentajaa vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin. Asentajiemme käytössä ovat nykyaikaiset työkalut, testerit ja toimitilat. Kenttähuoltoasentajiemme käytössä on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto.  

Jos Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja kokemusta erilaisista tehtävistä työkoneiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö.  

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen huoltotiimin tuen. Koska olemme monimerkkikorjaamo, työtehtäväsi sisältää myös vaativampia remontteja. Kenttäasentajan työnkuva on hyvin monipuolinen ja itsenäinen ja odotammekin, että perehdytyksen jälkeen työskentelyotteesi on itseohjautuva ja oma-aloitteinen. Henkilöstöämme koulutetaan säännöllisesti ja tukenasi työssäsi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen. 

Kenttäasentaja on työssään jatkuvassa asiakasrajapinnassa, joten odotamme, että olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen persoona, joka pystyy samalla huoltokeikan yhteydessä tekemään myös aktiivista lisämyyntiä asiakkaiden suuntaan. Käytössämme on työaikapankki.  

Soita meille: Palveluliiketoimintajohtaja Pekka Lehtinen, p. 0400 406 774 tai HR Tanja Lamminmäki, puh. 044 775 0173 (arkisin klo 8-17). Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.8.2020 mennessä otsikolla kenttäasentaja Hamina. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Viesti (pakollinen)*

0 / 2000 merkkiä enimmäismäärästä

Nimi (pakollinen)*

Puhelin (pakollinen)*

Sähköposti (pakollinen)*

Liitä CV (pakollinen)*

Enintään 2mt. Sallitut tiedostotyypit: pdf, txt, rtf, tex, doc, docx tai odt

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti.
Viestin lähetys epäonnistui: