Julkaistu: 13.09.2019

Haemme varaosamyyjää Ouluun varaosien, varusteiden, tarvikkeiden ja lisälaitteiden myyntityöhön. Pääedustuksiamme ovat Doosan, Bobcat, Ammann, Hyster sekä Haulotte.  

 

Varaosamyynnissä olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin sekä puhelimitse, sähköpostilla että kasvotusten varaosatiskillä. Etsit nopeasti ja joustavasti asiakkaalle parhaan ratkaisun. Työhön kuuluu varaston järjestyksen ylläpito, tavaran tilaus, vastaanotto ja lähetykset, osien toimittaminen myös omalle korjaamolle sekä laskutus.

 

Käytät työssäsi tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta, tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta sekä osallistut säännöllisiin varaosainventaareihin. Käytät työssäsi suomen kielen lisäksi englantia.

 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön sekä ammattitaitoiset kollegat eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä. Työaika on keskimäärin 37,5h/vk pääsääntöisesti arkisin klo 7 ja 17 välillä. Käytössä on työaikapankki.

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 20.9.2019 mennessä otsikolla varaosamyyjä Oulu. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja: Head of Spare Parts Pohto Järvinen, puh. 0400 516 309 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630 (klo 16–17)