Julkaistu: 31.10.2016


VARAOSAMYYJIÄ


Maarakennuskoneiden varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden myyntiin RealMachinery ja Dae-Tek -yhtiöidemme toimipisteisiin Lempäälään, Ouluun ja Keravalle.

Tunnet kaivinkoneiden ja nostokaluston rakennetta, varaosia, varusteita ja toimintaperiaatteita sekä osaat vastata koneen tekniikkaa koskeviin kysymyksiin. Olet myös kustannustietoinen ja ymmärrät esimerkiksi edullisimpien toimitustapojen merkityksen. Olet käyttänyt työssäsi suomen kielen lisäksi englantia.

Käytännön myyntityössä pääset hyödyntämään asiakaspalvelutaitojasi ja teknistä osaamistasi. Myyntityötä tehdään sekä puhelimitse että tiskiltä pääasiassa yritysasiakkaille. Työssä on osattava asennoitua asiakkaan asemaan ja kyettävä nopeasti ja joustavasti etsimään asiakkaalle paras ratkaisu. Oma-aloitteisuus, tarkkuus ja järjestelykyky ovat myynti- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi varaosamyyjän tärkeimpiä ominaisuuksia.

Käytät työssäsi erilaisia tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta, tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta sekä osallistut säännöllisiin varaosavarastoinventaareihin. Työhön kuuluu myös pakkaamista, maksuliikennetehtäviä (kassa ja laskutus) sekä tietokantojen ja ohjeiden päivitystä.

Työaika on 37,5h/vk ja työtä tehdään klo 7-18 välillä, pääsääntöisesti arkisin. Lähiesimiehenäsi on joko varaosapäällikkö tai jälkimarkkinointijohtaja toimipisteestä riippuen. Jälkimarkkinoinnin tehtävissä yhtiössämme työskentelee 10 ammattilaista. Tarjoamme paikan ammattilaistiimissä, täydennyskoulutusta sekä etenemismahdollisuuksia kasvavassa ja kehittyvässä suomalaisessa koneryhmässä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on valmiuksia kehittyä ammattilaisiksi.

Perustele, miksi soveltuisit meille varaosamyyjäksi ja mikä motivoi sinua kehittymään tuotemerkkiemme jälkimarkkinoinnin asiantuntijaksi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 6.11. mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja satu.sarkka@umyhtiot.fi.fi satu.sarkka@umyhtiot.fi tai puhelimitse 0400 980 630, mielellään arkisin klo 16-17.