Julkaistu: 21.09.2018Haemme kone- ja järjestelmäosaajaa Lempäälään työskentelemään varustelupäällikön ohjauksessa.

Olet opintojen loppusuoralla/vastavalmistunut tai sinulla on opintoja suoritettuna 2-3 vuotta. Osaat perusteet hydrauliikasta sekä 2D- ja 3D-suunnittelusta. Arvostamme myös osaamistasi sähkö- ja koneautomaatiosta sekä toiminnanohjausjärjestelmistä.  Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus raskaskoneiden kanssa työskentelystä esim. asennuksista/korjauksista.

Työssäsi osallistut varustelun sekä After Sales -osaston tuotannon ohjauksen käyttöönottoon ja kehittämiseen. Laadit varustelun tuotannon työ- ja asennusohjeita, piirrät näihin liittyviä 2D- ja 3D-kuvia sekä avustat työnjohtajia töiden vastaanottamisessa ja laskutuksessa.

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaskonevalmistajien tunnettujen merkkien parissa. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä asentajat käsittelevät.

Arvostamme ahkeraa ja sinnikästä luonnetta sekä kiinnostusta työskennellä nopeatempoisessa, vaihtelevassa ympäristössä asiakkaiden, koneiden ja laitteiden parissa. Eduksi voi olla tausta pienestä yrityksestä, jossa olet päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä ja tottunut kantamaan vastuuta. Englanninkielentaito ja nykyaikaiset tietotekniset taidot ovat tarpeen, sillä manuaalit ja päämieskoulutukset ovat englanniksi ja työnjohtajat käyttävät päivittäin useita järjestelmiä.

Meillä pääset tekemään oikeita töitä. Tukenasi työssä ovat työnjohtajat, tekniset päälliköt ja muut ammattitaitoiset kollegat Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa ja Oulussa. Visiomme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija.

Soita meille: Varustelupäällikkö Jarmo Tonteri / Lempäälä, puh. 040 765 1913 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten mutta viimeistään 15.10.2018 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.