Julkaistu: 17.08.2018Haemme markkinoinnin opiskelijaa tai hiljattain valmistunutta harjoittelijaksi Lempäälään.

Meillä pääset tekemään oikeita töitä ja saat arvokasta kokemusta markkinoinnin laajalta kentältä. Suunnittelet ja toteutat markkinoinnin monipuolisia tehtäviä markkinointipäällikön alaisuudessa. Toteutustyö on itsenäistä ja mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Tehtäviäsi ovat muun muassa digitaalinen markkinointi, sisällön tuottaminen (printti- ja digi), yhtiöidemme nettisivujen ylläpito ja päivittäminen sekä kohdennettujen uutiskirjeiden ja sähköpostien lähettäminen eri asiakassegmenteille. Pidät yllä asiakasrekisteriä ja osallistut CRM:n kehittämiseen. Valmistelet messuja ja huolehdit messujen jälkeisistä markkinointitoimista.

Käytät jo melko sujuvasti Adobe CC -ohjelmia (erityisesti Photoshop, InDesign ja Illustrator), Exceliä ja asiakastietojärjestelmiä. Lisäpisteitä saat WP-osaamisesta sekä videotuotannosta. Olet myyntihenkinen tekijätyyppi, uskallat kohdata ihmisiä ja tarttua puhelimeen. Eduksi katsomme kiinnostuksen raskaisiin koneisiin ja ajoneuvoihin.

Tarjoamme osa-aikaista tai kokopäiväistä harjoittelupaikkaa syyskuusta alkaen noin 3–6 kuukaudeksi. Jos kaikki menee hyvin, voi harjoittelusta hyvinkin seurata pitkäaikainen, kokopäiväinen työpaikka. Olemme voimakkaasti kasvava ja kehittyvä konetalo ja tähtäämme lähivuosina myös kansainvälisille markkinoille.

Soita meille: Markkinointipäällikkö Heikki Pohjanpää, puh. 0400 586 080. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi viimeistään 15.9.2018. Harjoittelun kesto ja alkamisajankohta sovitaan tarkemmin valitun henkilön kanssa.