Julkaistu: 19.09.2019

Haemme myyntihenkistä ja oma-aloitteista After Sales -myyjää Oulun toimipisteeseemme.

Olet toimipisteellämme ensimmäinen henkilö, joka ottaa asiakkaat vastaan. Työnkuvasi on hyvin monipuolinen, joten sinulla pysyy samaan aikaan useammat langat käsissä. Varaosa- ja lisälaitemyynnin lisäksi tarjoat asiakkaillemme luontevasti kaikki huollon palvelut sekä ohjaat vuokrauksen ja konemyynnin asiakkaat niistä vastaaville henkilöille. Tartut myös itse puhelimeen, otat aktiivisesti yhteyttä alueen urakoitsijoihin ja tarjoat heille koneyhtiöidemme tuotteita ja palveluita. Työhösi kuuluu myös varaston järjestyksen ylläpito, tavaran tilaus, vastaanotto ja lähetykset sekä laskutus. Käytät työssäsi tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta, tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta sekä osallistut säännöllisiin inventaareihin.

Työnkuvasi on hyvin itsenäinen, mutta tukenasi ovat ammattitaitoinen After Sales -henkilöstömme ympäri Suomen sekä Oulun työnjohto ja konemyyjät. Pääedustuksiamme ovat Doosan, Bobcat, Ammann, Hyster ja Haulotte.

Odotamme sinulta

  • ymmärrystä työkoneista ja kiinnostusta alaan
  • reipasta ja asiakaspalvelualtista työskentelyotetta
  • teknistä osaamista joko koulutuksen, työkokemuksen tai muun harrastuneisuuden kautta (mm. kaavioiden luku, sähkö, hydrauliikka)
  • kokemusta jostain varaosamyyntijärjestelmästä (perehdytämme tarkemmin meidän järjestelmiin)

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä sekä urakehitysmahdollisuuksia. Työaika on keskimäärin 37,5h/vk pääsääntöisesti arkisin klo 7 ja 17 välillä. Käytössämme on työaikapankki.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2019 otsikolla After Sales -myyjä Oulu. Käymme hakemuksia läpi jo haluaikana ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja (klo 16-17):

Head of Spare Parts Pohto Järvinen, puh. 0400 516 309

Huoltojohtaja Pekka Lehtinen, puh. 0400 406 774

HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630