Julkaistu: 21.11.2016TYÖNJOHTAJA TRAINEE
(Lempäälä/Kerava)

Työnjohtajan vastuualueeseen kuuluvat sekä sisäisten (konemyynti) että ulkoisten asiakastöiden vastaanotto, raskaskonemekaanikkojen tehtäväsuunnittelu sekä varustelu, huolto- ja korjaustöiden ajallinen suunnittelu, valvonta ja laadunvarmistus. Työnjohtaja on tiiminsä operatiivinen esimies, joka varmistaa päivittäisen toiminnan sujuvuuden, opastaa teknisissä kysymyksissä ja avustaa vianmäärittelyssä. Työnjohtaja työskentelee asiakasrajapinnassa merkittävässä asemassa varmistaen asiakassuhteen jatkumisen saumattomasti.

Asiakkaamme ovat konealan yrityksiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä mekaanikot käsittelevät. Työnjohtaja ohjaa mekaanikkoja omalla esimerkillään ja vastaa siitä, että mekaanikot työskentelevät palvelualttiilla ja joustavalla asenteella.

Käytännönläheinen työ on vaihtelevaa ja siinä pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyä, ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointitaitoja. Työssä tarvitaan arviointikykyä ja kykyä tehdä päätöksiä tarvittaessa myös yksin. Esimiestyössä tarvitaan jämäkkyyttä, selkeää ulosantia ja taitoa ohjata ja motivoida ihmisiä. Erilaiset asiakkaat ja tiukat aikataulut koettelevat työnjohtajan paineensietokykyä.

Sinulla on englanninkielen perustaidot, sillä manuaalit ja päämiestemme järjestämät koulutukset ovat englanniksi. Soveltuva koulutus on esimerkiksi autoalan ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.

Tarjoamme kevääksi (1-4/2017) harjoittelupaikan, minkä jälkeen on mahdollista työllistyä voimakkaasti kehittyvään yhtiöömme kokopäiväisesti. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 15.12.2016.

Lisätietoja antavat korjaamoliiketoiminnan johtaja Petteri Eronen (puh. 010 841 2664, petteri.eronen@realmachinery.fi) tai henkilöstöjohtaja Satu Särkkä (puh. 020 766 1503, satu.sarkka@umyhtiot.fi), mielellään arkisin klo 8–9.

RealMachinery Oy on täyden palvelun konetalo. Myymme ja vuokraamme uusia ja käytettyjä työkoneita. Palveluihimme kuuluvat myös varustelu, huolto ja korjaus sekä varusteiden ja varaosien myynti. Koneryhmäämme kuuluu RealMachinery Oy, Dae-Tek Oy ja RealLift Oy. Lisätietoja www.realmachinery.fi, www.reallift.fi ja www.daetek.fi