Julkaistu: 05.01.2022

Dynaset kestää isältä pojalle

Ylöjärveläinen Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja. Yrityksen teknologiset ratkaisut lisäävät liikkuvien työkoneiden tuottavuutta aina pienistä ajoneuvoista suuriin työkoneisiin. Dynaset lisälaitteet uppopumpuista pesureihin, tärypumppuihin ja generaattoreihin saat RealMachinerylta.

Tärypumput ja hydrauligeneraattorit ovat Dynasetin tunnetuimmat lisälaitteet maanrakennuspuolella. Tärypumppujen suosio varsinkin pienkoneurakoitsijoiden keskuudessa on kasvanut viime vuosina selkeästi.

- Tärypumppu antaa lisää voimaa koneelle ja täryn avulla muun muassa asfalttipyörää käytettäessä työ nopeutuu huomattavasti. Täryn avulla maa-ainekset irtoavat kauhasta. Käyttökohteissa vain taivas on rajana ja asiakkaat keksivät niitä enemmän kuin me itse, sanoo Dynaset Oy:n aluemyyntipäällikkö Jari Vuorenmaa.

Hydrauligeneraattoreita on saatavana useassa eri kokoluokassa ja ne sopivat kaikenkokoisiin kaivinkoneisiin.

- Generaattorin kautta saa helposti työmaasähköt, jolloin työvalojen, uppopumppujen ja muiden lisälaitteiden käyttö onnistuu. Tämä takaa valo- ja voimavirran aina työmaalle. Kompaktin kokoiset generaattorit on helposti asennettavissa.

Laadukkaat Dynasetin tuotteet kestävät jopa vuosikymmeniä kovassa käytössä.

- Asensimme juuri RealMachinerylla uuteen seiskasarjan Doosan DX380 -kaivinkoneeseen generaattorin, joka on valmistettu vuonna 1992. Huolsimme sen ja vaihdoimme sähkökeskuksen pienemmäksi sekä nykyaikaisemmaksi. Vielä lähes 30 vuoden päästä se oli täysin toimiva alkuperäisellä moottorilla. Voidaan siis sanoa, että Dynaset kestää isältä pojalle, kehuu Vuorenmaa.

Yhteistyö RealMachineryn lisälaitemyynnin kanssa on toiminut hyvin.

- Pakarisen Toni ja Saloniemen Jarno Lempäälässä sekä Grönlundin Tuukka Kuopiossa ovat ammattitaitoisia lisälaitemyyjiä, heiltä saa kaikki Dynaset-tuotteet uppopumpuista pesureihin, tärypumppuihin ja generaattoreihin.

Teksti: Taneli Jokela, RealMagazine

Edustuksiamme