Wihuri Oy Teknisen Kaupan tytäryhtiö RealMachinery vahvistaa kivenmurskauksen valikoimaansa maailman johtavan merkin McCloskeyn liikuteltavilla murskaus- ja seulontalaitteilla. Uusi edustus tukee RealMachineryn kasvustrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan entistä kattavampia kokonaispalveluratkaisuja.

Julkaistu: 01.12.2023

 

McCloskeyn tuotteet keskittyvät mobiilimurskaukseen, -seulontaan sekä -ympäristöratkaisuihin, ja auttavat RealMachineryä kasvamaan halutussa markkinassa.

”Tavoitteemme on laajentaa RealMachineryn asiakaskuntaa tuotesegmentteihin, joissa on kasvupotentiaalia. McCloskeyn tuotteet tukevat kasvustrategiaamme ja auttavat luomaan kokonaistarjoaman, jossa asiakas saa kaiken tarvittavan murskaukseen samalta toimijalta. Vahvistamalla valikoimaamme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuottavia kokonaisratkaisuja niin konemyynnissä kuin vuokrauksessa”, sanoo RealMachinery Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen.

McCloskey on osa kotimaista globaalia teknologiayritys Metsoa. RealMachinery valikoitui Metson McCloskey-kumppaniksi, koska on maanrakennuksen johtava laitetoimittaja Suomessa.

”Kumppanuudessa kaksi vahvaa toimijaa yhdistävät voimansa. McCloskeylla on entuudestaan todella vahva markkina-asema mobiililaitteissa erityisesti Amerikassa ja Euroopassa, joten uusi yhteistyö RealMachineryn kanssa tulee entisestään kasvattamaan yrityksen jalansijaa varsinkin Pohjoismaissa. RealMachineryn kattava maanrakennuksen myynti- ja palveluverkosto, pitkä kokemus alan eri koneratkaisuista sekä vahva osaaminen vuokrausliiketoiminnasta olivat avaintekijöitä kumppanin valinnassa”, kertoo Metson Materials Processing Products -liiketoimintalinjan johtaja Toni Laaksonen.

RealMachineryn kuusi toimipistettä ympäri Suomen myyvät McCloskey-tuotteita 1.12.2023 alkaen. Tuotteille on koko maan kattava piirihuoltoverkosto, joka on sama kuin Teknisen Kaupan sekä RealMachineryn jälkimarkkinointiverkosto.

 

Lisätietojen antajat:

RealMachinery Oy                                         
Antti Paavilainen                                           
Liiketoimintajohtaja                                       
+358503174229 
antti.paavilainen@realmachinery.fi          

Edustuksiamme