Tiltit ja liittimet nostavat koneesi tuottavuuden uudelle tasolle

Tiltit – Rototiltti on kaivukoneen ”rannenivel”. Sen avulla kauhaa voi kallistaa ja pyörittää. Joustavuus ja tehokkuus tulevat kaupan päälle. Rototiltin ansiosta kauha voi pyöriä rajoituksetta akselinsa ympäri 360 astetta – rajatonta joustavuutta. Rototiltin ansiosta kauha voi kallistua jopa 45 astetta – maksimaalista tehokkuutta.

Kaiken perustana on innovatiivinen rototiltti – kaivukoneen ”rannenivel”. Se on joustava työlaite, joka antaa kaivukoneelle täysin uusia mahdollisuuksia. Rototiltti voidaan varustaa kaikilla mahdollisilla lisävarusteilla ja työlaitteilla toimintasi optimoimiseksi joko heti ostettaessa tai jälkiasennuksena. Tiltti laajentaa koneesi käyttöaluetta kaivuussa ja kuormauksessa.

Meiltä on saatavana: Engconin, Marttiini Metal Oy:n, Rototiltin, SMP:n ja Steelwristin tiltit. Sopivia tilttejä meiltä on saatavana aina 1,5 tonnin koneista 40 tonnin koneisiin. Osalla valmistajista on mahdollista koota itselleen parhaiten soveltuva rototiltti, valitse itse toiminnot ja lisävarusteet, niin valmistaja rakentaa juuri sinun tarpeisiisi ja koneeseesi parhaiten soveltuvan rototiltin.

Lisää tilttejä löydät osoitteesta www.realparts.fi. Osta suoraan verkosta, tai ota yhteyttä myyntiimme ja hanki koneeseesi sopiva tiltti!

Edustuksiamme