Tervetuloa mukaan RealMachineryn vuoden 2024 tapahtumiin!

RealMachinery on Suomen johtava maanrakennuskoneiden ja -laitteiden toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja erilaisiin työmaatarpeisiin. Vuonna 2024 RealMachinery järjestää ja on mukana useissa tapahtumissa ympäri Suomea, joissa esitellään uusimpia tuotteita sekä palveluita sekä annetaan mahdollisuus kokeilla niitä käytännössä.

Konepäivillä voit tutustua RealMachineryn laajaan valikoimaan maanrakennuskoneita, kuten Develonin kaivinkoneisiin sekä pyöräkuormaajiin, Mecalac pyöräkuormaajiin sekä McCloskeyn seula- ja murskauskalustoon. Lisäksi esillä tapahtumien mukaan myös muita tuotteitamme kuten Haulotten henkilönostimia sekä maanrakennuskoneiden lisälaitteet. Jälkimarkkinointipalvelut ovat läsnä tapahtumassa kuin tapahtumassa. Tapahtumissa voit myös nauttia tarjoiluista sekä yleisesti toimialan tämänhetkisistä tunnelmista.

RealMachineryn tapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, joten tule mukaan ja nähdään RealMachineryn vuoden 2024 tapahtumissa!


Seinäjoen Konepäivät

Seinäjoen Konepäivät toimipisteellämme 8.-9.3.2024

Esillä laaja valikoima uusia Develon kaivinkoneita, muun muassa DX235LCR-7 25-tonninen kaivinkone sekä DX380LC-7. Lisäksi esillä tuttuun tapaan kattavat jälkimarkkinointipalvelumme huollosta ja varaosista sekä myös W Rentin konevuokraus valikoimaa!

Tervetuloa tutustumaan Rengastiellä Pohjanmaan valikoimaamme!


Turun Villi Länsi

Turun Villi Länsi toimipisteellämme 22.-23.3.2024

Lisätiedot tapahtumasta päivittyvät.


Edustuksiamme