Asiakkaidemme kokemuksia RealMachinerystä

Luotettava valinta maanrakennusalan ammattilaisille

Tervetuloa tutustumaan asiakkaidemme kokemuksiin RealMachineryn laadukkaista kaivinkoneista, maanrakennuskalustosta sekä täyden palvelun palveluista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota alansa parhaita koneita Suomen maanrakennus- ja kaivutyömarkkinoille. Asiakastyytyväisyytemme pohjautuu vahvaan sitoutumiseemme tarjota luotettavia, tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme työt tulevat tehdyiksi.

Monipuoliset ja tehokkaat maanrakennuskoneet

RealMachineryn maanrakennuskoneiden valikoima on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin projektien ja kohteiden tarpeita. Tarjoamme monipuoliset ratkaisut, jotka sopivat erilaisiin työmaaympäristöihin – aina kaupunkien keskustoista maaseudulle. Asiakkaidemme positiiviset kokemukset kertovat koneidemme tehokkuudesta ja luotettavuudesta eri olosuhteissa.

Kestävät ja luotettavat kaivinkoneet

Kestävyys ja luotettavuus ovat keskeisiä tekijöitä maanrakennuskoneissa. RealMachineryn myymät Develon kaivinkoneet sekä muut maanrakennuskoneet ovat tunnettuja niiden kyvystä kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita ja vaativia työskentelyolosuhteita. Asiakkaamme arvostavat koneidemme pitkää käyttöikää ja vähäistä huollon tarvetta, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin maanrakennusalalla.

Asiantunteva palvelu ja tuki

RealMachinery ei ole vain koneiden toimittaja – olemme myös kumppanisi. Asiantunteva ja kokenut tiimimme on täällä auttaakseen sinua löytämään juuri oikeat koneet projektisi tarpeisiin. Asiakkaidemme kokemukset heijastavat sitoutumistamme tarjota ensiluokkaista palvelua ja tukea koko koneen elinkaaren ajan.

Sitoutuminen kestävään kehitykseen

Kestävä kehitys on olennainen osa RealMachineryn toimintaa. Tarjoamme koneita, jotka eivät ainoastaan tehosta työskentelyäsi, vaan myös tukevat ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Asiakkaidemme positiiviset arviot vahvistavat sitoutumisemme ympäristön huomioon ottamiseen.


Asiakastarinat


Hakevuori luottaa Develoniin ja RealMachineryyn

Pohjoismaiden suurin haketusurakoitsija Hakevuori luottaa Develoniin! Palkittu yrittäjä Reijo Wuorio on ehtinyt menestyä niin maanrakennuksen kuin haketusurakoinnin puolella. Molemmilla aloilla Develon on ollut ykköskone jo usean vuosikymmenen ajan.

Katso videolta Reijon kertomana miksi RealMachineryn palvelut sekä Develonin kaivinkoneet ovat saaneet luottamuksen vuosi toisensa jälkeen!


Na-To luottaa Mecalaciin ja RealMachineryyn

Mecalac Na-To:n täsmäaseena lumisodassa

Na-To Logistiikka Oy palvelee Oulun talousalueella monipuolisesti asiakaskuntaansa logistiikan ja kuljetuksen sekä koneurakoinnin saralla. Lumitöissä yrityksen luottokoneena on jo kolmatta talvea palvellut saksalainen pyöräkuormaaja Mecalac AX850.


VT Infra Oy - D-alkuisella mennään

Hyppäsimme loppuvuodesta 2023 RealMachinery Oy:n konemyyjän Vesa Hietalan kyytiin ja vierailimme jututtamassa VT Infra Oy:n omistajaa Vesa Peippoa sekä piipahdimme esittelemässä murskausasemalla järeintä Develon DL 580-7 -pyöräkuormaajamallia (34,6 t/294 kW), joka on tehnyt demokierrosta Suomessa.


Hannulan Infra urakoi W Rentin vuokrakalustolla

Hannulan Infra urakoi W Rentin vuokrauspalvelun kalustolla. Vuonna 2021 perustettu yritys on huomannut lyhyessä ajassa, että vuokrakaluston hyödyntäminen urakointiprojekteissa on usein järkevä vaihtoehto uuden kaluston hankkimiselle. 


Edustuksiamme