RealMachinery

Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Koneryhmäämme kuuluvat RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 25 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista, RealLift Oy sekä Keslift Oy, jotka ovat erikoistuneet nostolaitteiden sekä trukkien myyntiin, lisälaitekauppaan keskittyvä RealParts Oy sekä Ruotsissa konevuokrauksessa PG Rental & Trading AB.

RealMachinery Oy myy ja maahantuo Suomessa Doosan kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia, Mecalac pyöräkuormaajia sekä Ammann maantiivistyskoneita (jyrät ja tärylätkä) sekä myös asfalttikalustoa. Lisäksi RealLift Oy ja Keslift Oy tuovat maahan sekä myyvät Haulotte, Hyster, Palfinger, Grove, Potain, Carer sekä Mol tuotteet. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja tarjoavat asiakkaalle erinomaisen ratkaisun kaikkiin maanrakentamisen töihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, sekä laaja huolto- sekä jälleenmyyjäverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan palvelun kaikille asiakkaillemme. Jo olemassa olevaa verkostoa kehitämme jatkuvasti ja tavoitteenamme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen kehitämme jatkuvasti yritystämme ja investoimme kehityskohteisiimme sen mukaisesti.

RealMachinery konekonserni (RealMachinery, RealLift, Keslift, RealRental Finland, RealParts, DaeTek) noudattaa Teknisen Kaupan liiton yleisiä sopimusehtoja, ellei muuten erikseen sovita.

Myynnin sekä maahantuonnin lisäksi, kattavat huolto- ja korjauspalvelumme pitävät huolen että asiakkaan kaivinkone pysyy kunnossa. Huollamme ja korjaamme koneet merkistä riippumatta ammattitaidolla. Meiltä asiakas saa myös merkkiemme viralliset varaosat sekä huoltopalvelut ja -sopimukset, joilla kone pysyy toimintakuntoisena tilanteessa kuin tilanteessa.

Vuonna 2019 RealMachinery-konekonsernin liikevaihto oli 92 miljoonaa euroa. Koneryhmämme työllistää nykyisin lähes 150 henkilöä.

 

Missio, Visio, Arvot


Missionamme  on tarjota laaja tuotevalikoima, sekä kokonaisvaltaiset ratkaisut, maanrakennus-, infra-, logistiikka-, vihertyö-, julkis- ja nostokalustosektorilla. Meiltä asiakas saa yhden katon alta raskaankaluston myynti-, vuokraus-, huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut.

Visionamme on tulevaisuudessa olla konealan asiakaslähtöisin toimija Pohjoismaissa.

Arvot

  • Rohkea
  • Edelläkävijä
  • Asiakaslähtöinen
  • Laadukas

Vastuullisuus

RealMachineryn, ja muiden konsernin yrityksien, yksi tärkeimmistä tavoitteista on olla vastuullinen yhteistyökumppani kaikille sidosryhmille. Tärkeimpinä sidosryhminämme ovat asiakkaamme, henkilökuntamme, tavarantoimittajamme sekä paikallinen julkishallinto, joiden kanssa keskustelemme jatkuvasti yhteistyön kehittämiseksi.

Historia

2010: RealMachinery Oy perustetaan
2014: Siirtyminen uusiin toimitiloihin Lempäälään
2015: DaeTek Oy:n hankkiminen
2016: RealLift Oy:n (CarloMas Europe) hankinta
2018: KesLift Oy:n hankint

2010: RealMachinery Oy perustetaan

2014: Siirtyminen uusiin toimitiloihin Lempäälään

2015: DaeTek Oy:n hankkiminen

2016: RealLift Oy:n (CarloMas Europe) hankinta

2018: KesLift Oy:n hankinta, CapMan Equity Fund sekä Arvo Sijoitusosuuskunta sijoittavat RealMachinery-konekonserniin.

2019: PG Rental & Trading AB:n hankinta