RealMachinery

Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Koneryhmäämme kuuluvat RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 25 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista sekä RealLift Oy, joka on erikoistunut nostinten ja nostureiden myyntiin sekä lisälaitekauppaan keskittyvä RealParts Oy

RealMachinery Oy myy ja maahantuo Suomessa Doosan kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia, Mecalac pyöräkuormaajia sekä Ammann maantiivistyskoneita (jyrät ja tärylätkä) sekä myös asfalttikalustoa. Lisäksi RealLift Oy tuo maahan sekä myy Haulotte, Palfinger, Grove sekä Potain tuotteet. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja tarjoavat asiakkaalle erinomaisen ratkaisun kaikkiin maanrakentamisen sekä nostamisentöihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, sekä laaja huolto- sekä jälleenmyyjäverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan palvelun kaikille asiakkaillemme. Jo olemassa olevaa verkostoa kehitämme jatkuvasti ja tavoitteenamme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, kehitämme jatkuvasti yritystämme ja investoimme kehityskohteisiimme sen mukaisesti.

RealMachinery konekonserni (RealMachinery, RealLift, RealRental Finland, RealParts, DaeTek) noudattaa alla olevia sopimusehtoja. 

Myynnin sekä maahantuonnin lisäksi, kattavat huolto- ja korjauspalvelumme pitävät huolen että asiakkaan kaivinkone pysyy kunnossa. Huollamme ja korjaamme koneet merkistä riippumatta ammattitaidolla. Meiltä asiakas saa myös merkkiemme viralliset varaosat sekä huoltopalvelut ja -sopimukset, joilla kone pysyy toimintakuntoisena tilanteessa kuin tilanteessa.

Vuonna 2019 RealMachinery-konekonsernin liikevaihto oli 92 miljoonaa euroa. Koneryhmämme työllistää nykyisin lähes 130 henkilöä.

RealMachinery laskutusasiakassopimus

Laskutusasiakassopimuksen täyttäminen vaatii vahvan tunnistautumisen.


Missio, Visio, Arvot

Missionamme  on tarjota laaja tuotevalikoima, sekä kokonaisvaltaiset ratkaisut, maanrakennus-, infra-, logistiikka-, vihertyö-, julkis- ja nostokalustosektorilla. Meiltä asiakas saa yhden katon alta raskaankaluston myynti-, vuokraus-, huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut.
Visionamme on tulevaisuudessa olla konealan asiakaslähtöisin toimija Pohjoismaissa.

Arvot

Rohkea
Edelläkävijä
Asiakaslähtöinen
Laadukas


Vastuullisuus

RealMachineryn, ja muiden konsernin yrityksien, yksi tärkeimmistä tavoitteista on olla vastuullinen yhteistyökumppani kaikille sidosryhmille. Tärkeimpinä sidosryhminämme ovat asiakkaamme, henkilökuntamme, tavarantoimittajamme sekä paikallinen julkishallinto, joiden kanssa keskustelemme jatkuvasti yhteistyön kehittämiseksi.


Historia

2010: RealMachinery Oy perustetaan

2015: DaeTek Oy:n hankkiminen

2015: Siirtyminen uusiin toimitiloihin Lempäälään

2016: RealLift Oy:n (CarloMas Europe) hankinta

2018: KesLift Oy:n hankinta, CapMan Equity Fund sekä Arvo Sijoitusosuuskunta sijoittavat RealMachinery-konekonserniin.

2019: PG Rental & Trading AB:n hankinta

2021: Keslift Oy:n myynti. Wihuri Oy ostaa RealMachineryn koko osakekannan.