Julkaistu: 16.11.2016

KENTTÄASENTAJA


TYÖKAVERIN SUUSTA KERROTTUNA


Miten on saatukin näin sairaan hyvä porukka saman katon alle?

Henri (30) on aloittanut RealMachineryn Lempäälän korjaamolla raskaskoneasentajana kesäkuussa 2016.

Mä oon ollu lähinnä varustelussa, lisätään valmiisiin koneisiin lisävarusteita ja saadaan ne toimiin.

Henkilökohtaisesti mulle parasta työssä on vaihtelevuus ja haasteet. Jokainen päivä on erilainen, asiakas odottaa tiettyä laatua ja koneelta tiettyjä toimintoja niin ne vaan täytyy saada toimiin tavalla tai toisella. Ja on tosi hyvät työkaverit, ammattitaitoisia ja samanlaiset harrastukset, metsästys ja moottorit.

Aiemmin olin hydrauliikka-asentajana 8 vuotta, tein myös huoltokeikkoja asiakkaiden luona sekä hallilla. Haluan kasvattaa ammattitaitoani, että pääsen jatkossa kentälle ja hoitaan vikakeikat itsenäisesti.

 

AVOINNA 3 PAIKKAA (LEMPÄÄLÄ/KERAVA)


Haemme kenttäasentajaa maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin. Työ on pääsääntöisesti liikkuvaa työtä huolto- ja vikakeikoilla (hydrauliikka-, sähkö- ja tietokoneviat) joko asiakkaiden luona tai maastossa. Käytössäsi on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto sekä tarvittavat työkalut ja testerit. Työ alkaa perehdytyksellä hallilla ja myös jatkossa työhön sisältyy ajoittain uusien koneiden varustelua ja vuokra-/vaihtokoneiden huoltoa korjaamolla. Toimipaikka on joko Lempäälässä tai Keravalla.

Sinulla on soveltuva koulutus, maarakennuskoneiden tuntemusta sekä kiinnostusta vianhakuun ja diagnostiikkaan. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden parissa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan erityisesti ongelmanratkaisutaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä. Tukenasi ovat pätevät kollegat ja ammattitaitoiset työnjohtajat.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön kehittyvässä yrityksessä. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat korjaamoliiketoiminnan johtaja Petteri Eronen (puh. 010 841 2664, petteri.eronen@realmachinery.fi) tai henkilöstöjohtaja Satu Särkkä (puh. 020 766 1503, satu.sarkka@umyhtiot.fi), mielellään arkisin klo 8–9.

RealMachinery Oy on täyden palvelun konetalo. Myymme ja vuokraamme uusia ja käytettyjä työkoneita. Palveluihimme kuuluvat myös varustelu, huolto ja korjaus sekä varusteiden ja varaosien myynti. Koneryhmäämme kuuluu RealMachinery Oy, Dae-Tek Oy ja RealLift Oy. Lisätietoja www.realmachinery.fi, www.reallift.fi ja www.daetek.fi

Edustuksiamme