Julkaistu: 11.04.2024


 

Kesää kohti menemme RealMachineryllä hyvillä mielin, sillä olemme saaneet positiivisia signaaleja kentältä koko alkuvuoden. Voimme tyytyväisinä todeta tehneemme oikean ratkaisun, kun haastavien vuosien keskellä keskityimme kehittämään aktiivisesti toimintaamme. Tehdyn työn hedelmät näkyvät niin parantuneessa asiakastyytyväisyydessä kuin uusissa asiakkaissa.

RealMachinery on panostanut määrätietoisesti niin henkilöstön osaamiseen kuin valikoiman kehittämiseen. Edustuksiimme on tullut niin maailman johtava seulamurskainmerkki McCloskey, kotimainen seulakauhojen uranuurtaja Allu kuin Mecalacin kompaktit kaivukoneet merkin pyöräkuormaajien rinnalle.

Entisestään monipuolistunut valikoima on auttanut parempien kokonaisratkaisujen tarjoamisessa asiakkaillemme. Lisäksi vahvat brändit ovat tuoneet aivan uusia asiakkaita RealMachineryn palveltavaksi. Joulukuussa avannut Seinäjoen toimipiste on osaltaan vastannut Etelä-Pohjanmaan asiakkaiden tarpeisiin. Olemme siis onnistuneesti löytäneet keinoja palvella asiakkaitamme entistä paremmin tunnistaneet ja tämän työn äärellä jatkamme joka päivä.

Kehunsa ansaitsee myös RealMachineryn tiimi, jonka tekeminen ei hidastunut haastavassakaan markkinatilanteessa. Ammattitaitoinen porukka tekee meistä enemmän kuin vain huippumerkkejä myyvän yrityksen.

Jatkossakin palvelemme uusia ja vanhoja asiakkaita edelleen parhaalla ammattitaidolla laadukas valikoima tukena. Toivottavasti viihdytte asiakaslehtemme parissa ja näemme Mansen Mörinöillä.

Hyvää ja menestyksekästä kesää kaikille!

Teksti ja kuva: RealMagazine

Edustuksiamme