Julkaistu: 23.09.2019

Etsimme kenttähuoltoasentajia eri puolille Suomea vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin. Asentajiemme käytössä ovat nykyaikaiset työkalut, testerit ja toimitilat. Kenttähuoltoasentajiemme käytössä on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto.  

Jos Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja kokemusta erilaisista tehtävistä työkoneiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen huoltotiimin tuen. Kenttäasentajan työ monimerkkikorjaamossamme on hyvin monipuolista aina vaativampiin remontteihin asti. Kenttäasentajan työ on hyvin itsenäistä, joten odotamme, että olet valmis perehdytyksen jälkeen työskentelemään itsenäisesti ja omatoimisesti kenttätöissä.

Henkilöstöämme koulutetaan säännöllisesti ja tukenasi työssäsi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen. Käytössämme on myös työaikapankki. 

Soita meille: Työnjohtaja Henri Tourunen, p. 050 306 1661 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630 (arkisin klo 16-17)

Olisitko sinä meidän seuraava huippuosaava kenttäasentaja? Mikäli vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.10.2019 mennessä otsikolla Hakemus kenttäasentajan tehtävään. Kirjoitathan hakemukseesi, missä päin Suomea olisit kiinnostunut ensisijaisesti työskentelemään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Edustuksiamme