Julkaistu: 12.04.2019

Haemme varaosa- ja lisälaitemyyjää Oulun toimipisteeseemme. Työnkuvaasi kuuluu osaamisesi mukaan maarakennuskoneiden, henkilönostimien ja/tai trukkien varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden myynti. Pääedustuksiamme ovat Doosan, Bobcat, Ammann, Hyster sekä Haulotte.

Varaosa- ja lisälaitemyynnissä olet asiakaspalvelun keskiössä. Palvelu tapahtuu niin puhelimitse, sähköpostilla kuin kasvotusten varaosatiskillä. Etsimällämme henkilöllä on kykyä löytää nopeasti ja joustavasti asiakkaalle paras ratkaisu. Katsomme eduksi kokemuksen koneen kuljetustöistä ja/tai trukin ajamisesta.

Käytät työssäsi tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta, tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta sekä osallistut säännöllisiin varaosainventaareihin. Työhön kuuluu myös pakkaamista ja laskutusta. Käytät työssäsi suomen kielen lisäksi englantia. 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön sekä ammattitaitoiset kollegat eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Työaika on keskimäärin 37,5h/vk pääsääntöisesti arkisin ja käytössämme on työaikapankki. 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 30.4.2019 mennessä otsikolla varaosa/lisälaitemyyjä Oulu. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 
Head of Spare Parts Pohto Järvinen, puh. 0400 516 309 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630 

Edustuksiamme