Julkaistu: 22.05.2019

Haemme Oulun uusiin toimitiloihin huoltoasentajaa vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin. Alkuun työtä tehdään hallissa, mutta jatkossa sinulla on halutessasi mahdollisuus siirtyä kenttätöihin. Kenttähuoltoasentajiemme käytössä on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto sekä tarvittavat työkalut ja testerit.

 

Hae meille, mikäli Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä, ja olet jo pienestä pitäen ollut kiinnostunut työkonemaailmasta.

 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön iloisessa porukassa ja eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä. Käytössäsi on nykyaikaiset toimitilat ja työkalut sekä apunasi ammattitaitoinen huoltotiimi Oulussa. Työ ei ole pelkkää letkun tai öljyn vaihtoa, vaan monimerkkikorjaamossa pääset tekemään osaamisesi mukaan myös vaativampia remontteja. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja tukenasi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen. Käytössämme on työaikapankki.

 

Soita meille: HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 30.8.2019 mennessä otsikolla huoltoasentaja Oulu. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Edustuksiamme