Julkaistu: 12.04.2019

Haemme Keravan toimipisteeseen halliasentajia sekä kenttähuoltoasentajia vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin. Asentajiemme käytössä ovat nykyaikaiset työkalut, testerit ja toimitilat. Kenttähuoltoasentajiemme käytössä on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto. 

Jos Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja kokemusta erilaisista tehtävistä työkoneiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö. Halliasentajan tehtävään otamme huomioon myös uran alkuvaiheessa olevat hakijat. 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen huoltotiimin Keravalla. Työ ei ole pelkkää letkun tai öljyn vaihtoa, vaan monimerkkikorjaamossa pääset tekemään osaamisesi mukaan myös vaativampia remontteja. Henkilöstöämme koulutetaan säännöllisesti ja tukenasi työssäsi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen. Käytössämme on myös työaikapankki. 

Soita meille: Työnjohtaja Henri Tourunen, puh. 050 306 1661 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.4.2019 mennessä otsikolla huoltoasentaja Kerava. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. 

Edustuksiamme