Julkaistu: 01.03.2018 

Haemme huoltoasentajia vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin Kuopion alueelle.

Hae meille, mikäli Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkakuvien lukutaitoa, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja olet kiinnostunut rakennuskoneista. Menestyt tehtävässä, kun viihdyt liikkuvassa työssä asiakkaiden työmailla ja pysyt rauhallisena tiukoissakin tilanteissa.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Huoltoasentajan käytössä ovat yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto, tarvittavat työkalut sekä testerit ja tukena pätevät kollegat, tekniset päälliköt ja ammattitaitoiset työnjohtajat Keravalla, Lempäälässä ja Oulussa. Kuopiossa huoltotoimintaa vetää korjaamopäällikkö Antti Partanen.

Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Soita meille: Korjaamopäällikkö Antti Partanen, puh. 040 051 4496 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 15.3.2018 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

RealMachinery Oy on vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konetaloon kuuluu RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 25 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista. Edustuksiamme ovat Doosan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bobcat kuormaajat ja kaivinkoneet, Mecalac pyöräkuormaajat sekä Ammann jyrät ja tärylätkät. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja tarjoavat asiakkaille erinomaisen ratkaisun maanrakentamisen töihin. Henkilöstöä koneyhtiöissämme on yhteensä 100.

Edustuksiamme