Julkaistu: 10.07.2019

 

Haemme raskaan kaluston ammattilaista päällikkötehtävään. Koneryhmämme kasvaessa ja kehittyessä, nykyisten avainhenkilöiden siirtyessä organisaatiossamme uusiin tehtäviin, haemme vastuuhenkilöä huolto- ja korjausliiketoimintaan Pirkanmaalle.

Olemme panostaneet after sales -palveluihin voimakkaasti parin vuoden ajan rekrytoimalla uusia ammattilaisia ja panostamalla koulutukseen. Sinun tehtäväsi on kasvattaa ja kehittää huolto- ja korjaustoimintaa edelleen erityisesti päätoimipaikallemme Lempäälässä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muilla toimipisteillämme.  

Merkittävimpiä tavoitteita tehtävässä ovat huolto- ja korjaamopalveluiden myynnin kasvattaminen sekä palveluherkkyyden ja kannattavuuden varmistaminen. Raportoit After Sales -liiketoiminnasta vastaavalle johtajalle ja toimit työnjohdon esimiehenä. Korjaamoillamme työskentelee tällä hetkellä 60 ja kenttähuollossa 20 (maanrakennuskoneet, trukit, nosturit ja nostimet) ammattilaista ympäri Suomen. Lisäksi meillä on kattavat huoltosopimusverkostot Suomessa ja Ruotsissa.

Sinulle ovat tuttuja raskaan kaluston korjaus- ja huoltopalveluiden myynti ja asiakastyö ja kannattavuustekijät. Käytät työssäsi suomea ja englantia sekä nykyaikaisia tietojärjestelmiä. Elämäntilanteesi mahdollistaa joustavan liikkumisen kentällä. Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä ja visiomme on olla alan asiakaslähtöisin toimija Pohjoismaissa. Työskentelet itsenäisesti sovittua päämäärää kohden ja tulosten myötä saavutat kilpailukykyisen ansiotason.

Lisätietoja: Varatoimitusjohtaja Petteri Eronen, puh. 0400 511 872 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Tavoitat meidät parhaiten 5.7.–19.7. arkisin klo 16–17. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 5.8.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja ensisijainen toimipaikka on Lempäälä.