Julkaistu: 24.05.2018Haemme varaosamyyjää maarakennuskoneiden varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden myyntiin Lempäälään sekä Keravalle. Pääedustuksiamme ovat Doosan, Bobcat ja Ammann.

Varaosamyynnissä olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin sekä puhelimitse, sähköpostilla että kasvotusten varaosatiskillä. Sinulla on kykyä asennoitua urakoitsijan asemaan ja haluat etsiä nopeasti ja joustavasti asiakkaalle parhaan ratkaisun. Olet myös kustannustietoinen ja ymmärrät edullisimpien toimitustapojen sekä lisämyynnin merkityksen.

Käytät työssäsi tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta, tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta sekä osallistut säännöllisiin varaosainventaareihin. Työhön kuuluu myös pakkaamista ja laskutusta.

Tunnet työkoneiden rakennetta, varaosia, varusteita ja toimintaperiaatteita sekä osaat vastata koneen tekniikkaa koskeviin kysymyksiin tai ainakin sinulla on voimakas tahto oppia joka päivä lisää. Et säikähdä keskeytyksiä vaan olet parhaimmillasi nopeatempoisessa työympäristössä ja kykenet hoitamaan työt loppuun saakka. Uskallat käyttää suomen kielen lisäksi työssäsi englantia.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön sekä kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Lempäälässä varaosamyynnissä työskentelee tällä hetkellä 3 hlöä ja Keravalla 4 hlöä. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Työaika on keskimäärin 37,5h/vk ja työtä tehdään klo 7–17 välillä, pääsääntöisesti arkisin.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 1.6.2018 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Lempäälä varaosat Anssi Tammi, puh. 040 508 0092

Kerava varaosat Pohto Järvinen, puh. 010 841 2626

HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630