Julkaistu: 09.05.2018

 


Realwork For RealPeople!


Työnjohtajan vastuualueeseen kuuluvat ulkoisten asiakastöiden vastaanotto, raskaskonemekaanikkojen tehtäväsuunnittelu sekä huolto- ja korjaustöiden ajallinen suunnittelu, valvonta ja laadunvarmistus. Työnjohtaja on tiiminsä operatiivinen esimies, joka varmistaa päivittäisen toiminnan sujuvuuden sekä resurssit, opastaa teknisissä kysymyksissä ja avustaa vianmäärittelyssä. Työnjohtaja työskentelee asiakasrajapinnassa merkittävässä asemassa varmistaen asiakassuhteen jatkumisen saumattomasti.

Uuden työnjohtajan tiimi on keskittynyt kenttähuolto- / asiakastöihin.

Käytännönläheinen työ on vaihtelevaa ja siinä pääsee käyttämään ongelmanratkaisu- sekä vuorovaikutustaitoja. Raskaskonevalmistajien tunnetut merkit tulevat vastaan päivittäisessä työssä. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä mekaanikot käsittelevät.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja vastuullisten tehtävien hoitamisesta. Erilaiset asiakkaat ja tiukat aikataulut koettelevat työnjohtajan paineensietokykyä. Työssä on olennaista kyetä pysymään rauhallisena painetilanteissa, laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen ja tekemään päätöksiä. Työnjohtaja vastaa myös siitä, että mekaanikkojen päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen ovat kunnossa. Englanninkielentaidosta on ammatissa hyötyä, sillä manuaalit ja päämieskoulutukset ovat englanniksi.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Huoltoasentajien käytössä ovat yhtiön hyvin varustellut huoltoautot, tarvittavat työkalut sekä testerit. Tukena työssä ovat korjaamopäällikkö, tekniset päälliköt ja ammattitaitoiset työnjohtajakollegat Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa ja Oulussa. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Soita meille: Korjaamopäällikkö Arto Koskinen, puh. 050 581 8171 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 24.5.2018 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Edustuksiamme