Julkaistu: 12.04.2019

Avaamme modernin kuorma-autojen monimerkkikorjaamon ja haemme Lempäälän toimipisteellemme, nykyaikaisiin toimitiloihin korjaamon työnjohtajaa. 

Tehtäviin kuuluvat huoltotöiden myynti ja tilausten vastaanotto, asiakaspalvelu toimipisteessä ja puhelimitse, työnjohdolliset tehtävät 3 - 4 asentajalle sekä kuorma-autojen luovutus/vastaanotto. 

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaiden ajoneuvojen parissa. Tehtävänäsi on varmistaa asiakassuhteen jatkuminen saumattomasti, tavoitteiden mukaisen ja ajantasaisen laskutuksen sekä asentajien päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen. 

Arvostamme kokemusta esimies- ja asiakastyöstä. Työssä on olennaista osata laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, tehdä päätöksiä ja viedä työt loppuun saakka ripeästi ja huolellisesti. Kokemus CAN-väylistä, paineilmajarruista, hydrauliikasta, elektroniikasta sekä kuorma-autojen jarrusovituksista on tarpeen, samoin kuin englanninkielentaito ja nykyaikaiset tietotekniset taidot. 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä yrityksessä, nykyaikaiset toimitilat, asiakaslähtöiset ja joustavat toimintatavat sekä RealMachinery konekonsernin henkilöstöedut. 

Soita meille: After Sales -johtaja Petteri Eronen, puh. 0400 511 872 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630 mielellään klo 16-17 välillä. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi viimeistään 30.4.2019 otsikolla työnjohtaja, kuorma-autot. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopiva henkilön löydyttyä. 

 

Edustuksiamme