Julkaistu: 09.05.2018


RealWork for RealPeople!


Varustelupäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää pääasiassa uusien kaivinkoneiden varustelutoimintaa Lempäälässä. Työ alkaa loppuvuodesta valmistuvan uuden varusteluhallin toiminnan suunnittelulla sekä resurssoinnilla. Suunnittelet ja käynnistät varustelun kehittämistoimenpiteitä yritysjohdon kanssa määriteltyjen raamien puitteissa itsenäisesti. Tunnistat kriittiset tekijät erityisesti kustannusten, hinnoittelun sekä työtehokkuuden osalta ja vastaat toimenpiteiden etenemisestä maaliin saakka. Raportoit Korjaamoliiketoiminnan johtajalle.

Varustelutoiminnan kasvun ja kannattavuuden lisäksi vastaat varusteluhenkilöstöstä Lempäälässä sekä olet aktiivisena tukena Keravan toimipisteen varustelutyönjohdolle. Varustelupäällikkö vastaa myös siitä, että mekaanikkojen päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen ovat kunnossa.

Tehtävä on uusi ja yksi merkittävimmistä tavoitteista on konemyynnin ja varustelun tehokas yhteistoiminta.

Käytännönläheinen työ on vaihtelevaa ja siinä pääsee käyttämään ongelmanratkaisu- sekä vuorovaikutustaitoja. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä mekaanikot käsittelevät.

Arvostamme kokemusta teollisen valmistuksen prosessien johtamisesta, esimiestyöstä ja vastuullisten tehtävien hoitamisesta. Työssä on olennaista kyetä pysymään rauhallisena painetilanteissa, laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen ja tekemään päätöksiä. Myynnillinen ote ja luonteva toiminta asiakasrajapinnassa ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Englanninkielentaidosta on ammatissa hyötyä, sillä manuaalit ja päämieskoulutukset ovat englanniksi.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Tukena työssä ovat yrityksen johto, tekniset päälliköt ja ammattitaitoiset työnjohtajat Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa ja Oulussa. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Soita meille: Korjaamoliiketoiminnan johtaja Petteri Eronen, puh. 0400 511 872 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 24.5.2018 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Edustuksiamme