Haulotten nostimissa yhdistyvät turvallisuus ja tehokkuus. Uusi Compact-mallisarja tuo käyttömukavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä sähköisellä ajomoottorilla.

Julkaistu: 13.10.2023


 

Haulotten valikoimassa on henkilönostimet kaikkiin tarpeisiin. Nostimia on niin sisä- kuin ulkokäyttöön, hankaliin maastoihin sekä eri työskentelykorkeuksiin. Nyt Compact-mallisarja on modernisoitu, ja Compact 10, 12, 14, 8N ja 10N ovat saaneet korkeutta (8-14 m) sekä nykyaikaisemman muotoilun.

"Muotoilu tarjoaa paremman käyttökokemuksen. Esimerkiksi työtason tikkaat ovat suojassa eivätkä tule ulos koneesta, jolloin voi ajaa lähemmäs seinän viereen. Sähköiset ajomoottorit hydraulisten sijaan mahdollistavat myös paljon tarkemman ajamisen. Lisäksi sähköiset ajomooottorit lisäävät akkujen kestoa" kertoo RealLiftin nostinmyynnistä vastaava Pasi Päkkilä.

Erityisesti uusissa Compact-sarjan nostimissa pääsee nauttimaan turvallisuuden lisäksi käyttömukavuudesta.

"Turvallisuus on tärkeintä, kun työskennellään korkealla ja Haulotten nostimiin voi luottaa. Uudessa mallisarjassa nostimista on tehty myös helppoja käyttää. Liikkeet ovat miellyttäviä tehdä, niin nostot, laskut kuin ajoliikkeet. Haulotten kaikki koneet ovat yhteneväisiä käyttää eli hallintalaitteet ovat tuttuja edellisistä malleista."

Kaikissa uusissa Compact-malleissa on taittuvat työtason kaiteet. "Taittuvien kaiteiden ansiosta korkeus menee alle kahden metrin, ja pääsee ajamaan esimerkiksi kauppakeskuksiin sisään tai nostin saadaan kätevästi kuljetettua kuorma-autolla."

Nostimiin tule vakiona myös Activ’Screen, joka on sisäänrakennettu diagnostiikkajärjestelmä. "Activ’Screen tuo ylläpitoon helppoutta. Erillistä tietokonetta ei tarvitse kiinnittää järjestelmään, vaan hallintakotelossa olevan näytön kautta voi tehdä kalibroinnit ja säädöt nostimiin. Voidaan puhua ylläpidon helppoudesta."

Mallisto on saatavilla vuoden loppuun mennessä.

Haulotten laatuun luotetaan

Suomessa on vahva Haulotte-kanta ja yrityksiä, jotka ovat pitkään toimineet vain Haulotten nostimilla. Päkkilän on helppo nimetä Haulotten vetovoimatekijät.

"Haulotten valinnassa painavat kolme asiaa: laatu, pitkä käyttöikä ja edulliset käyttökustannukset. Haulotten koneet ovat järkevä sijoitus, koska kustannukset jäävät tosi pieniksi elinkaaren aikana."

Haulotten nostimia ei juurikaan huoltoon tarvitse tuoda, mutta RealLiftin jälkimarkkinointi huolehtii, että apu on saatavilla nopeasti tarvittaessa.

"Meillä on maankattava huoltoverkosto ja otamme aina varastoon varaosia myös uusiin malleihin. Olemme siis valmiina palvelemaan" päättää Päkkilä.

Edustuksiamme