Julkaistu: 23.03.2018

REALWORK FOR REALPEOPLE
Haemme huoltoasentajia vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin Pirkanmaan alueelle.

Hae meille, mikäli Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkakuvien lukutaitoa, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja olet kiinnostunut rakennuskoneista. Menestyt tehtävässä, kun viihdyt liikkuvassa työssä asiakkaiden työmailla ja pysyt rauhallisena tiukoissakin tilanteissa.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Huoltoasentajan käytössä ovat yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto, tarvittavat työkalut sekä testerit ja tukena pätevät kollegat, tekniset päälliköt ja ammattitaitoiset työnjohtajat Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa ja Oulussa.

Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Soita meille: Korjaamopäällikkö Arto Koskinen, puh. 050 581 8171 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 13.4.2018 mennessä tai toimita henkilökohtaisesti paikan päälle Mansen Mörinöillä RealParkissa. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Edustuksiamme