Julkaistu: 17.08.2018Haemme työnjohtajaa Lempäälään työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa huoltotiimin esimiehenä.

Työnjohtajan vastuualueeseen kuuluvat asiakaspalvelu, töiden vastaanotto, raskaskonemekaanikkojen työsuunnittelu sekä huolto- ja korjaustöiden aikataulutus ja seuranta. Varmistat päivittäisen toiminnan sujuvuuden ja resurssit, opastat teknisissä kysymyksissä ja avustat vianmäärittelyssä. Lempäälän huoltotiimissä työskentelee tällä hetkellä 5–6 mekaanikkoa ja määrää on tarkoitus kasvattaa.

Käytännönläheisessä työssä toimit päivittäin raskaskonevalmistajien tunnettujen merkkien parissa. Asiakkaamme ovat konealan yrittäjiä, joiden tärkeimpiä työvälineitä mekaanikot käsittelevät. Sinun tehtävänäsi on varmistaa asiakastyytyväisyys sekä asiakassuhteen jatkuminen saumattomasti. Samoin mekaanikkojen päivittäisen työn tekemisen edellytykset, motivaatio ja osaaminen ovat vastuullasi.

Arvostamme kokemusta esimies- ja asiakastyöstä. Tiukat aikataulut ja muuttuvat tilanteet koettelevat työnjohtajan paineensietokykyä. Työssä on olennaista osata laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, tehdä päätöksiä ja viedä työt loppuun saakka huolellisesti. Eduksi voi olla tausta pienestä yrityksestä, jossa olet päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä ja tottunut kantamaan vastuuta. Englanninkielentaito ja nykyaikaiset tietotekniset taidot ovat tarpeen, sillä manuaalit ja päämieskoulutukset ovat englanniksi ja työnjohtajat käyttävät päivittäin useita järjestelmiä.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja osaamista vastaavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Huoltoasentajien käytössä ovat yhtiön hyvin varustellut huoltoautot, tarvittavat työkalut sekä testerit. Tukena työssä ovat korjaamopäällikkö, tekniset päälliköt ja ammattitaitoiset työnjohtajakollegat Lempäälässä, Keravalla, Kuopiossa ja Oulussa. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava.

Soita meille: Korjaamopäällikkö Arto Koskinen, puh. 050 581 8171 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 28.8.2018 mennessä. Työ alkaa pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä.