Julkaistu: 09.11.2017

Haemme huoltoasentajaa vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin Länsi-Suomen alueelle.

Sinulla on sähkö-  ja hydrauliikkakuvien lukutaitoa ja olet kiinnostunut rakennuskoneista. Tykkäät liikkuvasta työstä asiakkaiden työmailla ja pysyt rauhallisena tiukoissakin tilanteissa.

Käytössäsi on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto sekä tarvittavat työkalut ja testerit. Tukenasi ovat pätevät kollegat, ammattitaitoiset työnjohtajat ja tekniset päälliköt Keravalla, Lempäälässä ja Oulussa. Turussa palveluksessamme työskentelee yksi konemyyjä.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Mikäli haet itsenäistä työtä, jossa pääset käyttämään ongelmanratkaisutaitojasi ja voit sopia työajoista joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan, voi tässä olla etsimäsi paikka. Meillä on joustava ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro itsestäsi: Korjaamoliiketoiminnan johtaja Petteri Eronen, puh.  0400 511 872, petteri.eronen@realmachinery.fi tai henkilöstöjohtaja Satu Särkkä, puh. 0400 980 630, satu.sarkka@umyhtiot.fi. Parhaiten tavoitat meidät arkisin klo 8–9 tai klo 16–17.  Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Edustuksiamme