Julkaistu: 24.10.2017

RealMachinery Oy kouluttaa yhteistyössä TTS:n kanssa uusia maarakennuskonemekaanikkoja.

Rekrytointikoulutuksen tavoitteena on hankkia monipuolinen perusosaaminen maarakennuskonemekaanikon työhön ja työllistyä RealMachineryn palvelukseen huolto- ja asennustehtäviin.

Koulutuksen hakeutuville on eduksi teknisen ammattikoulun suorittaminen tai teknisen työn käytännön kokemus. Samoin englannin kielen perusosaaminen ja C-ajokortti ovat eduksi. Edellytyksenä on kiinnostus ja halu kouluttautua maarakennuskorjauksen ammattilaiseksi.

Rekrykoulutussa opiskellaan monipuolisesti maarakennuskoneiden määräaikaishuollot ja peruskorjaukset sekä asiakaspalvelutoiminta. Maarakennuskoneiden sähkö-, hydrauliikka-, moottori- ja voimansiirtojärjestelmien toiminta opiskellaan tietopuolisesti sekä käytännön harjoitteissa. Lisäksi koulutukseen kuuluu työssäoppiminen RealMachineryn Lempäälän tai Keravan korjaamoilla.

Rekrykoulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä RealMachineryn korjaamoille asennus ja varustelu- tai kenttähuollon tehtäviin. Työn ohessa on sitten mahdollista suorittaa joko ajoneuvoasentajan perustutkinto tai raskaskalustomekaanikon ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena. Työpaikkoja on Keravalla, Lempäälässä ja Oulussa.

Hakuaika päättyy 13.11.2017

Lisätiedot ja tiedustelut:

TTS koulutus: Ari Pekkola  050 5956324
RealMachinery Oy: Petteri Eronen 0400 511872

Työpaikkailmoitus mol.fi-sivulla

Edustuksiamme