Julkaistu: 13.09.2017

Haemme pienkone- ja lisälaitemyyjää toimipisteellemme Lempäälässä. Myymme kauhat, tiltit, kourat, piikit, leikkurit, kiinnikkeet, mittalaitteet sekä muut tarvikkeet, varaosat ja työkalut eri merkkisiin maanrakennuskoneisiin. Myyntikanaviamme ovat myymälä RealParkissa Lempäälässä, verkkokauppa realparts.fi sekä aktiivinen suoramyynti. Osallistumme messuille ja järjestämme aktiivisesti erilaisia myyntitapahtumia.

Myyt pääasiassa pienkoneita, tärylätkiä sekä maanrakennuskoneiden lisälaitteita ja hoidat asiakassuhteita Pirkanmaalla. Työskentelet vaihdellen myymälässä ja kentällä asiakaskäynneillä.

Sinulla on tahtoa menestyä myyntityössä, osaat ottaa asioista selvää itsenäisesti ja omaksut nopeasti teknistä tietoa erilaisista laitteista. Olet joustava etkä anna helposti periksi. Olet valmis tekemään ahkerasti töitä päästäksesi koviin myyntituloksiin. Katsomme eduksi konealan tuntemuksen, kokemuksen puhelinmyynnistä ja kielitaidon (englanti).

Tarjoamme kaupannälkäiselle ja oppimiskykyiselle persoonalle kokopäivätyön kehittyvässä yrityksessä. Asetamme tavoitteet korkealle ja tarjoamme tavoitteiden saavuttamisen tueksi kilpailukykyisen palkitsemismallin. Teemme töitä pienellä porukalla hyvässä hengessä ja yhteistyössä konemyyjien ja varaosamyyjien kanssa.

Ota meihin yhteyttä: 020 734 7444. Perustele, miksi soveltuisit meille lisälaitemyyjäksi ja mikä motivoi sinua kehittymään huippumyyjäksi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi pikimmiten. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.