Julkaistu: 22.01.2020

 

 

REALMACHINERY JA WETTERI POWER SOLMIVAT KATTAVAN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN POHJOIS-SUOMEN JÄLKIMARKKINOINTIPALVELUISTA

Valtakunnallinen täyden palvelun konetalo RealMachinery Oy ja Pohjois-Suomen johtava raskaan kaluston toimija Wetteri Power Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Pohjois-Suomen jälkimarkkinointipalveluista. Sopimuksen myötä Oulun toimipisteen jälkimarkkinointipalvelut siirtyvät liiketoimintakauppana Wetteri Powerin vastuulle. Koko Oulun toimipisteen jälkimarkkinointihenkilöstö siirtyy Wetteri Powerin palvelukseen vanhoina työntekijöinä 1.2.2020 alkaen. RealMachinery vastaa jatkossakin Oulun toimipisteellä maanrakennuskoneiden, nostimien sekä lisälaitteiden myynnistä ja vuokraamisesta.

RealMachineryn sopimushuolto laajenee yhteistyösopimuksen myötä, sillä Wetteri Power tulee jatkossa tarjoamaan huolto-, korjaamo- sekä varaosapalveluita RealMachineryn asiakkaille kahdella toimipisteellä Oulussa sekä 6 muulla toimipisteellä Pohjois-Suomessa: Kempele, Kemi, Kokkola, Rovaniemi, Kajaani sekä Kuusamo. Wetteri Powerin kanssa nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa RealMachineryn palveluliiketoimintaa kattamaan koko Pohjois-Suomen tehokkaammin ja asiakaslähtöisemmin. ”Yhteistyösopimus tuo meille merkittävästi leveämmät hartiat palvella jo olemassa olevia sekä uusia asiakkaita Pohjois-Suomessa. Wetteri Power on pitkänlinjan ammattilainen, joka myös totutusti palvelee ammattimaisesti, nopeasti ja joustavasti kaikkina vuorokauden aikoina” kertoo huoltojohtaja Pekka Lehtinen, RealMachinery Oy.

Wetteri Power Oy on osa Wetteri Yhtiöt -konsernia. Wetteri Yhtiöt -konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan nimettyjen kuorma-autojen myynnistä, sekä kuorma- ja linja-autojen ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalveluista. ”Oman alueemme koneurakoitsijoiden menestyminen on meille Wetteri Powerilla elintärkeää. Nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa asemaamme Pohjois-Suomen johtavana raskaan kaluston palvelutoimijana. Sitoudumme korjaamopalveluilla ja varaosalogistiikalla siihen, että asiakkaidemme koneet ovat nopeammin tuottavassa työssä.” kuvailee, toimitusjohtaja Antti Ollikainen, Wetteri Power Oy.

Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee koneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konetaloon kuuluu RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista sekä nostokalustoon erikoistuneet RealLift Oy ja Keslift Oy. Konserniin kuuluvat myös lisälaitekauppaan keskittyvä RealParts Oy sekä Suomessa konevuokraukseen keskittyvä RealRental Finland että Ruotsissa konevuokraukseen keskittyvä PG Rental & Trading AB.

”Kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvaa alan johtavaksi toimijaksi valtakunnallisesti ja nyt solmittu yhteistyösopimus tuo meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua asiakkaillemme Pohjois-Suomessa.” visioi RealMachineryn toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila. 

 

LISÄTIETOJA:

REALMACHINERY OY

Mikko Uusi-Marttila, Toimitusjohtaja, RealMachinery Oy, puh. +358 40 054 9158

RealMachinery

www.realmachinery.fi

@ realmachinery

Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konetaloon kuuluu RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista. Edustuksiamme ovat Doosan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bobcat kuormaajat ja kaivinkoneet, Mecalac pyöräkuormaajat sekä Ammann maantiivistyskoneet (jyrät ja tärylätkät) ja asfalttikalusto. Konetaloon kuluu myös RealLift joka tarjoaa nostamisen sekä logistiikkaan tuotteita ja palveluilta Haulotte henkilönostimilla, Palfinger autoalusteisissa henkilönostimilla, Grove ajoneuvonostureilla sekä Potain torninostureilla.  Vuonna 2018 RealLift laajensi tuote- ja palveluvalikoimaansa trukkeihin hankkimalla Keslift Oy:n omistukseensa, jonka tuote-edustuksiin kuuluvat Hyster, Carer, Bulmor sekä MOL tuotteet. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja tarjoavat asiakkaalle erinomaisen ratkaisun kaikkiin töihin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme, sekä laaja huolto- sekä jälleenmyyjäverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan palvelun kaikille asiakkaillemme. Tavoitteenamme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen kehitämme jatkuvasti yritystämme, henkilöstöämme ja palveluitamme.

Vuonna 2019 RealMachinery konekonsernin liikevaihto oli noin 92 miljoonaa euroa. Koneryhmämme työllistää tällä hetkellä yli 160 henkilöä.

 

WETTERI POWER OY

Antti Ollikainen, Toimitusjohtaja, Wetteri Power Oy, puh. +358 50 373 2324

Wetteri Power Oy

www.wetteripower.fi/

Wetteri Power Oy on osa vuonna 1960 perustettua Wetteri Yhtiöt -konsernia. Wetteri Yhtiöt -konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Konserniin kuuluu Wetteri Power Oy:n lisäksi henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet ovat Kokkolassa, Kempeleessä, Kuusamossa, Rovaniemellä, Kemissä, Kajaanissa ja Ylivieskassa.

Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan Volvo ja Renault kuorma-autojen myynnistä, sekä kuorma- ja linja-autojen ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalvelusta. Wetterin edustuksiin kuuluvat Volvo-, Ford-, BMW-, Honda-, Mazda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda- ja Mercedes-Benz- henkilöautot sekä Ford-, Renault-, Dacia- ja Mercedes-Benz- tavara-autot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain.

Wetteri Power Oy on Pohjois-Suomen, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan suurin raskaan kaluston palvelukeskus. Tunnemme kaikenkokoisten asiakkaidemme haasteet. Tarjoamme parhaat mahdolliset Volvo ja Renault kuorma-autojen myynti-, huolto- ja varaosapalvelut, maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalvelut, käytettyjen autojen myyntipalvelut sekä kuorma-autovuokraamon palvelut. Palvelemme nopeasti ja joustavasti kaikkina vuorokauden aikoina. Sitoudumme teknisellä palvelulla ja varaosalogistiikalla siihen, että asiakkaidemme autot ja koneet ovat tuottavassa työssä. Tarjoamme alueemme kuljetus- ja koneyrittäjille kuljettajakoulutukset, huoltosopimukset ja erilaiset rahoitusratkaisut. Kehitämme palvelutuotteitamme jatkuvasti vastaamaan tämän päivän yrittäjän tarpeita.

Vuonna 2019 Wetteri Yhtiöt -konsernin liikevaihto oli noin 285 miljoonaa euroa. Wetteri Yhtiöt -konserni työllistää n. 500 työntekijää.