Julkaistu: 08.03.2021

REALLIFT OY MYY KOKO KESLIFT OY:N OSAKEKANNAN MATERIAALINKÄSITTELYLAITTEIDEN MAAHANTUONTIIN JA MYYNTIIN ERIKOISTUNEELLE SIGMA TRUKIT OY:LLE.

RealLift Oy on myynyt yhtiön Keslift Oy:n koko osakekannan kotimaiselle Sigma Trukit Oy:lle. Keslift Oy:n maahantuomiin ja myymiin tuotteisiin kuuluvat eri käyttötarkoituksiin sopivat trukit sähkötrukeista aina diesel- ja nestekaasu trukkeihin.

Keslift Oy on tunnettu ympäri Suomen laadukkaista ja kustannustehokkaista tuotteista sekä tehokkaista jälkimarkkinointipalveluista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 3,2M€. Sen palveluksessa on 7 henkilöä.

”Tällä yrityskaupalla ReaLift Oy pystyy tulevaisuudessa keskittymään tehokkaammin ydinliiketoimintaansa sekä tehostamaan liiketoiminnan kannattavuutta. Yrityskauppa vahvistaa RealLiftin toimintaa sekä selkeyttää nykyistä tuotevalikoimaa ja jälkimarkkinointipalvelua.” kertoo toimitusjohtaja Matti Salminen, RealMachinery Oy.

RealLift Oy:n mukaan yhtiön Keslift Oy tuotteet ovat suunnattu asiakaspohjaltaan hyvin eri segmentille kuin mihin RealLift Oy:n ydinosaaminen on kohdistunut ja täten tuonut omat haasteet yhtiön kehittämisessä̈ ja strategisessa suuntaamisessa. Koko osakekannan myynti Sigma Trukit Oy:lle antaa Keslift Oy:lle vakaan suomalaisen omistajan, jolla on vahva toimialan tuntemus ja näyttöjä alan liiketoiminnan kehittämisestä.

Yrityskaupan jälkeen Keslift Oy:n toiminta jatkuu normaalisti osana yhtiötä Sigma Trukit Oy. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin. Yrityskaupan toteutuminen on vielä ehdollinen ja varsinainen toteutumisajankohta on arviolta 15.03.2021.

 

LISÄTIETOJA:
 

REALLIFT OY
Matti Salminen, Toimitusjohtaja, RealMachinery Oy, puh. +358 (0)400 912 770

Niko Mähönen, Talousjohtaja, RealMachinery Oy, puh. +358 (0)40 587 3870
 

RealLift Oy on osa valtakunnallisen täyden palvelun konetalo RealMachinery Oy:tä, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. RealLift tarjoaa nostamisen sekä logistiikkaan tuotteita ja palveluilta Haulotte henkilönostimilla, Palfinger autoalusteisissa henkilönostimilla, Grove ajoneuvonostureilla sekä Potain torninostureilla. Konetaloon kuuluu RealLiftin ja RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista. Edustuksiamme ovat Doosan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Mecalac pyöräkuormaajat sekä Ammann maantiivistyskoneet (jyrät ja tärylätkät) ja asfalttikalusto. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja tarjoavat asiakkaalle erinomaisen ratkaisun kaikkiin töihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, sekä laaja huolto- sekä jälleenmyyjäverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan palvelun kaikille asiakkaillemme. Tavoitteenamme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen kehitämme jatkuvasti yritystämme, henkilöstöämme ja palveluitamme.

Vuonna 2019 RealMachinery konekonsernin liikevaihto oli noin 92 miljoonaa euroa. Koneryhmämme työllistää tällä hetkellä yli 120 henkilöä.

 

SIGMA TRUKIT OY
Jani Murtolehto, Toimitusjohtaja, Sigma Trukit Oy, puh. +358 (0)44 486 0101
 

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat ja käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivat trukit kaikkiin kohteisiin. Pidämme myös huolta, että koneissa riittää varmasti käyttövoimaa nostamaan ja siirtämään tavaraa – aina kun sitä tarvitaan. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pitämään tavaravirta jatkuvassa liikkeessä. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Se tekee meistä vahvan sisä- ja ulkologistiikan ratkaisujen asiantuntijan. Asiakkaillemme tarjoamme joustavaa ja sitoutunutta, kasvun ja karikot kestävää kumppanuutta. Palvelemme henkilökohtaisesti ja paikallisesti ilman turhia välikäsiä siellä missä asiakkaammekin ovat. Sigma Trukit Oy:n yksinoikeudella maahantuotavat tuotemerkit ovat: Yale, Hubtex ja Terberg.

Vuonna 2020 Sigma Trukit Oy:n  liikevaihto oli 19,3 miljoonaa euroa. Yhtiö  työllistää yli 60  työntekijää 17 paikkakunnalla.

Edustuksiamme