Julkaistu: 13.03.2017

Lempääläinen RealMachinery Oy on totuttuun tapaansa voimakkaasti mukana Tampereen alueen konekaupan keväisessä kohokohdassa eli Mansen Mörinöissä 7.–8. huhtikuuta. RealMachineryllä on kuunneltu asiakaspalautteita viime vuosien kokemuksista ja tapahtumaa on kehitetty toiveiden suuntaisesti. Esityksiä ja ohjelmaa on yhtä runsaasti kuin aikaisemmin, mutta kaikki tapahtuu tiiviimmällä alueella, mikä helpottaa ja nopeuttaa tarjontaan tutustumista.Tänä vuonna RealMachineryn näyttelyalueella on mukana yli 80 erillistä, ammattimaiseen konekauppaan liittyvää näytteilleasettajaa. Kun heidän tarjontansa yhdistetään RealMachineryn omaan huikeaan valikoimaan, on Mörinävierailla mainio tilaisuus saada lyhyessä ajassa kattava katsaus maamme konekaupan kehitykseen. RealMachinery on tuonut esille kaikki Doosanin sekä Bobcatin merkittävimmät uutuudet ja yleisön kiinnostuksen tulee varmasti herättämään myös Ammanin kauko-ohjattava Rammax-jyrä.

Ammann Rammax kauko-ohjattava jyrä

Näyttelypäivien keskipisteenä toimii 1200 neliön tapahtumateltta, jossa on mahdollisuus nauttia Ninan keittiön laadukkaasta, monipuolisesta sekä sopivasti hinnoitellusta ruokailutarjonnasta. Teltassa esiintyvät myös tähtiartistit, joista Pandora tuo tuulahduksen diskopoppia ja Iso D eli Danny viimeistelee kattavan tarjonnan.

Ulkoalueelle on rakennettu Mörinöitä varten suuri 4000 neliön demokenttä, jossa voi koeajaa Doosanin, Bobcatin sekä Ammannin tuoteuutuuksia ja RealPartsin rompetorilla voi poiketa tekemässä löytöjä. Vauhtia tuovat drifting-näytökset ja autounelmiaan voi virkistää Auto-Outletin superautokulkueen parissa. Lisäksi voi käydä tutustumassa nykyaikaiseen panssarivaunuun ja rallisimulaattorin avulla voi ottaa tuntumaa kilpa-ajamisen riemuun. Ohjelmaa on runsaasti myös perheen pienimmille ja alan ammattilaisia kiinnostaa varmasti myös Bobcat-taitoajonäytös, joka näyttää mihin kaikkeen pienkuormain pystyy taitavissa käsissä.

www.realmachinery.fi

Mansen Mörinät 2017, 7.–8.4

Teksti: Konepörssi

Edustuksiamme