Julkaistu: 26.02.2018


RealMachinery Oy:n avaa uuden toimipisteen Kuopioon keväällä 2018. Uudet toimitilat avautuvat osoitteeseen Virranniementie 5, 70420 KUOPIO. RealMachinery Kuopion toimipisteeltä saa jatkossa täyden palvelun konetalokonseptin mukaisesti sekä myynti- ja vuokrauspalvelut että varaosa- ja huoltopalvelut.

Kaksi työntekijää on jo rekrytoitu Kuopioon ja kaupallinen toiminta toimipisteessä alkaa virallisesti 1.4.2018 lähtien. RealMachineryn tavoitteena on olla toimialan tehokkain asiakaspalvelija, joten nyt yritys etsiikin Kuopion toimipisteeseen lisää tekijöitä palvelemaan asiakaskuntaa. Haussa on erityisesti kenttähuollon ammattilaista mukaan joukkueeseen. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Satu Särkkään (rekry@realmachinery.fi / 0400 980 630).

RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konetaloon kuuluu RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 25 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista. Edustuksessa yrityksellä ovat Doosan-kaivinkoneet ja -pyöräkuormaajat, Bobcat-kuormaajat ja -kaivinkoneet, Mecalac-pyöräkuormaajat sekä Ammann-jyrät ja -tärylätkät. Kaikki RealMachineryn maahantuomat merkit tarjoavat asiakkaalle erinomaiset ratkaisut maanrakentamisen töihin. Ammattitaitoinen henkilökunta ja laaja huolto- sekä jälleenmyyjäverkosto takaavat nopean ja tehokkaan palvelun kaikille RealMachineryn asiakkaille. Jo olemassa olevaa verkostoa kehitetään jatkuvasti ja tavoitteena RealMachinerylla on olla konealan asiakaslähtöisin toimija.

 

Edustuksiamme