Julkaistu: 10.11.2023


Seinäjoki on yksi kasvuvoimaisimmista talousalueista Suomessa. RealMachinery vastaa tämän alueen rakentamisen tukemiseen ja edelleen kehittämiseen omalla vahvalla panoksellaan avaamalla täyden palvelun konetalon Seinäjoella.

-Nyt avattavan uuden RealMachineryn ja sen emoyhtiön Wihuri Oy Teknisen Kaupan Seinäjoen toimipisteen kautta asiakkaamme saavat myynti- ja vuokrauspalvelut sekä kattavat jälkimarkkinointipalvelut kaikille edustamillemme kone- ja laitemerkeille. Uusi toimipiste tulee vahvistamaan myynnin ja jälkimarkkinoinnin palveluita alueella, jossa on selkeä tarve ja kasvupotentiaali erityisesti maatalous- ja maanrakennussegmenteillä. Alueella on hyvä potentiaali edustamiemme Develon, Mecalac ja Ammann -tuotteiden lisäksi myös meidän emoyhtiö Wihuri Oy Teknisen Kaupan logistiikka- ja ympäristönhoitokoneratkaisuillemme, kertoo RealMachinery Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen.

Toiminta RealMachineryn uudessa Seinäjoen toimipisteessä käynnistyy vaiheittain tämän vuoden aikana. Uuden toimipisteen vastuuhenkilönä toimii palvelukeskuspäällikkö Olli Lohilahti.

Paikallisesti läsnä

RealMachineryn tahtotaso on olla alan asiakaslähtöisin toimija. – Asiakaslähtöisyys tarkoittaa asiakkaan tukena olemista. Tämä tavoite saavutetaan parhaiten olemalla läsnä ja helposti saavutettavissa asiakkaan toimialueella. Meillä on ollut toimipisteet jo aiemmin viidellä paikkakunnalla ja nyt Seinäjoen kuudes toimipiste tarjoaa mahdollisuuden palvella Pohjanmaan alueen toimijoita täydellä kattauksellamme myynnistä aina täydellisiin jälkimarkkinoinnin palveluihin, täsmentää liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen.

Tällä hetkellä ei eletä raskaamman pään maanrakennuskalustomyynnin kulta-aikaa. Miksi RealMachinery perustaa tällaisena hetkenä uuden toimipisteen, kun moni muu vetää käsijarrua päälle? Vastauksena Paavilainen korostaa pitkäjänteisen ja kauaskantoisen asiakasyhteistyön merkitystä, jossa ei pikavoittoja haeta. – RealMachinery noudattaa osana Wihuri-konsernia pitkälle katsovaa mallia, jossa kvartaalitalous tarkoittaa 25 vuotta. Eli meillä katsotaan asioita kauaskantoisesti kuoppienkin yli, ja palvellaan asiakkaita kaikissa taloussuhdanteissa. Sitä paitsi, nyt jos koskaan on hyvä aika rakentaa uutta palvelukonseptia ja olla valmiina silloin, kun taas uusi talouden nousukausi alkaa.

Tilaa kuudelle isolle koneelle

Seinäjoen uudessa toimipisteessä on reilusti tilaa, kokonaisuudessaan yli 1500 m2. Korjaamotilaa on noin 500 m2, jolloin sisään mahtuu kerralla kuusi isoa konetta. Toimistotiloja on noin 300 m2 ja varastotiloja noin 150 m2. ShowRoom-tilaa löytyy 500 m2.

Teksti: Europörssi

Edustuksiamme