Julkaistu: 30.01.2023

RealMachineryn kampanjassa DA45-7: kestävä ja monipuolinen dumpperi tuo tulosta

Develonin (entinen Doosan) DA45-7 dumpperi on pohjoismaalaisella osaamisella suunniteltu hallitsemaan eri käyttökohteet ja alustat vaihtelevissa olosuhteissa. DA45-7 on 41 tonnin hyötykuormalla varustettu dumpperi, joka pärjää monenlaisten ja vaikeidenkin materiaalien siirtotehtävissä  haastavissa maastoissa. DA45-7:n kestävyys ja tehokkuus yhdistettynä ergonomiseen ohjaamoon tekevät työnteosta helppoa sekä tuovat parhaan arvon sijoituksellesi.  

DA45-7 on tullut  suosituksi dumpperiksi monesta syystä. Kaipaatko sinä eniten tehoa, mukavuutta vai tulosta dumpperiltasi? Develonin DA45-7 tarjoaa näitä kaikkia. 

Pohjoismaisella laadulla tehoa työhön

DA45-7 dumpperit valmistetaan Norjassa melkein 50 vuoden kokemuksella, mikä näkyy koneen kuljettajaa ja pohjoisia olosuhteita palvelevissa ominaisuuksissa.  Asiakkaat ovatkin olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että DA45-7:n koneessa yhdistyvät loistava etenemiskyky, tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus.

DA45:7:n hyvä etenemiskyky erilaisissa maastoissa on yksi isoimmista erottautumistekijöistä kilpailijoihin. Mitä vaikeampi maasto on alla, sitä paremmin DA45-7 etenee muihin vastaaviin koneisiin verrattuna mennen sinne, minne muut eivät pääse.

”DA45-7 menee sinne, minne muut eivät. Etenemiskyky on iso erottautumistekijä kilpailijoihin verrattuna.”

”Asiakkailta tulee hyvää palautetta DA45-7:n sulavasta etenemisestä eri olosuhteissa. Koneen jousitus pitää renkaat koko ajan maassa, minkä vuoksi se menee esteitten yli niin hyvin”, Develonin (entinen Doosan) tuotepäällikkö Timo Salin selittää.

Scanian tehokas ja polttoainetaloudellinen DC13-moottori tekee työstä DA45-7 dumpperilla tuloksellista pienillä kuluilla.

”DA45-7 on tuottava ja kulkee pienellä kulutuksella, mistä se saa paljon kehuja. Lisäksi lavalämmön poikkeuksellinen rakenne takaa, että lavat ja niiden kuormat eivät jäädy talvella, mikä on koettu työtä helpottavaksi ominaisuudeksi”, kertoo RealMachineryn myyntijohtaja Harri Ojala.

DA45-7 on noussut asiakkaiden parissa luottotyökaveriksi, jonka kanssa päivittäiset työt tulevat tehtyä sujuvasti eri työmailla

Ensiluokkainen suunnittelu helpottaa työskentelyä 

DA45-7 on suunniteltu palvelemaan kuljettajan tarpeita hyvien tehojen lisäksi ajomukavuuden ja -helppouden maksimoinnissa.

”Konetta on helppo  hallita haastavassakin maastossa, koska dumpperin takarunko ja sitä kautta lava on vähän kallistettu. Silloin kuorma lavalla on hyvässä tasapainossa, ja jakautuu aina tasaisesti etu- ja takarungolle. Lisäksi kääntökehän toteutustapa jakaa kuorman tasaisesi oikean ja vasemman puolen välillä ehkäisten koneen puskemista. Siksi ajaminen on vaivatonta ja mukavaa DA47:lla”, Timo sanoo.

Erinomainen suunnittelu kerää kiitosta kuljettajien parissa, koska ainutlaatuinen muotoilu tehostaa työskentelyä.

Loppuun asti harkittu ergonomisuus on myös DA45-7 dumpperin valtti, mikä saa kuljettajan hymyilemään ohjaamossa.

Ergonomia ja koneen hallinta huipussa

Työskentelet sitten  tie- tai maasto-olosuhteissa, louhos- tai kaivostehtävissä, DA45-7 tarjoaa suurenmoista mukavuutta. Ohjaamo on ergonominen ja dumpperien joukossa suurimpia sekä hiljaisimpia. Lisäksi koneesta saa irti niin paljon tietoa kuin vain tarvitsee.

”Voisi sanoa, että koneen sielunmaisemaan pääsee käsiksi, koska tietoa on saatavilla runsaasti. Voit tarkistaa päivän tonnilukemat, ja näin hallinnoida omaa työntekoa näppärästi”, Harri vinkkaa.

Nopea toimitusaika, kilpailukykyinen hinta

Enää jäljellä on kysymys, onko DA45-7 sinunkin luottodumpperisi tulevaisuudessa?

Vielä muutama syy tarttua kampanjatarjoukseemme:

•    Varastossamme on valmiina DA45-7 dumpperi, joten toimitus onnistuu heti.

•    Tarjoamme kampanjahinnan, joka on markkinoiden paras tällä hetkellä.

•    Olemme tukenasi ammattitaitoisella jälkimarkkinoinnilla ja autamme koneen koko elinkaaren ajan.

•    DA45-7 dumpperin huoltaminen on helppoa ja elinkaarikustannukset jäävät pieniksi.

•    DA45-7 vastaa monenlaisten työmaiden tarpeisiin ollen pitkäaikainen työkalu.

Jos haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ota yhteyttä konemyyntimme, niin saat oman DA45-7 dumpperisi nopeasti tositoimiin.

Edustuksiamme