Julkaistu: 14.02.2023

RealMachineryn kampanjassa DX350LC-7: tuottava kaivukone täyttää korkeat laatuvaatimukset suorituskyvyllään

DX350LC-7 tela-alustainen  kaivukone tuo tulosta erilaisilla työmailla nostaen työn laadun uudelle tasolle. Tuottavalla DX350LC-7 kaivukoneella tehokkuus pysyy korkealla ja polttoainekulutus matalalla. Kestävä ja raskaaseen työhön suunniteltu  DX350LC-7 parantaa kustannustehokkuutta tarjoten myös ensiluokkaista mukavuutta kuljettajalle.

Uuden sukupolven kone maksimoi tuottavuuden

Äärimmäinen suorituskyky tiivistää kahdella sanalla DX350LC-7:n  luonteen. Uuden sukupolven Develonin (entinen Doosan) kaivukoneella toiminnan nostaminen uudelle tasolle on helppoa, koska se on suunniteltu  pitkäaikaiseen, monipuoliseen ja raskaaseen käyttöön.

”DX350LC-7:n materiaalit ja rakenteet on testattu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä tekee koneesta niin tehokkaan ja luotettavan”, Develonin (entinen Doosan) tuotepäällikkö Timo Salin selventää.

Poikkeuksellisen tehokas moottori sekä edistyksellinen hydrauliikka takaavat tuloksellisen työnteon, mutta DX350LC-7:n käytössä tulee tutuksi myös polttoainetaloudellisuus.

”Smart Power Control (SPC) -järjestelmä takaa, että teho ja polttoainetaloudellisuus ovat optimaaliset kaikissa tilanteissa. Järjestelmä siis säästää konetta taaten tehokkaan polttoaineen hallinnan. Polttoaine on suuri kuluerä, joten säästö on selvä”, RealMachineryn myyntijohtaja Harri Ojala kertoo.

Jos polttoaineen kulutus on hiottu huippuunsa, niin myös kaikki muu on mahdollista räätälöidä käyttäjän tarpeita vastaamaan.  Develonin kaivukone on varusteltu Suomen olosuhteisiin.  Kampanjakoneen vasaravarustus suojaa konetta tehokkaasti, ja eri lisävarusteluilla DX350LC-7 muokkautuu helpottamaan kuljettajan työtä parhaalla mahdollisella tavalla.

Luotettava työjuhta, ylivertainen koneen hallinta

”DX350LC-7 pärjää markkinoilla hyvin, ja sen luotettavuus on ollut oikea myyntivaltti. Asiakkaat kokevat koneen luotettavaksi työjuhdaksi, jonka avulla tulos ja tuottavuus paranevat helposti”, Timo iloitsee.

Develonin kaivukone on hurmannut myös helppokäyttöisyydellään, sillä 8 tuuman kosketusnäytön myötä kaikki tärkeät tiedot ovat ulottuvillasi yhdellä hipaisulla. RealMachineryn tarjoama huoltosopimus taas mahdollistaa esimerkiksi kulutuslukemien kätevän seuraamisen ja hallinnan. Huoltosopimuksen kautta moni työtä sujuvoittava tieto on helposti saatavilla.

”Jos jokin työ tehdään esimerkiksi väärin,  se voidaan todentaa ja ohjeistaa uudelleen,  kun on dataa asiasta. Lisäksi kaikki tiedot edellisistä huolloista ja tulevista selkiyttävät työarkea minimoiden yllätyksiä ja työseisauksia”, Harri kertoo.

DX350LC-7  myös itsessään omaa runsaasti työntekoa edistäviä ominaisuuksia. Vakiona tuleva automaatti-ilmastointi pitää kuljettajan virkeänä ja 360°-kamerajärjestelmä lisää turvallisuutta, mikä on asiakkaiden mieleen.

”Mukavuus ja turvallisuus ovat asiakkaidemme arvostamia ominaisuuksia, joista DX350LC-7 on kyllä tunnettu kuljettajien keskuudessa”, Harri sanoo.

DX350LC-7 tarjoaa ergonomisen työympäristön, jossa päivät sujuvat miellyttävästi. Alhaiset tärinä- ja melutasot pitävät kuljettajan keskittyneenä, ja yhdestä markkinoiden tilavimmista ohjaamoista on vaivatonta seurata koko työmaan tapahtumia.

Päivitä koneesi nykyaikaiseen – kampanjahintaan

”Kaikkiin DX350LC-7  kaivukoneen ominaisuuksiin nähden pystymme tarjoamaan koneen nyt erittäin hyvään hintaan. Lisäksi uuden koneen ja huoltosopimuksen (6000 h/36 kk) ostajille tarjoamme jatkotakuun”, Timo kertoo.

Päivitä siis koneesi nykyaikaiseen Develon DX350LC-7 - kaivukoneeseen, koska

  • korkea tuottavuus ja verraton tehokkuus takaavat tuloksellisuuden.
  • koneen helppokäyttöisyyden sekä mukavuuden ansiosta työpäivät eivät liikoja paina.
  • RealMachineryn jälkimarkkinointi on tukenasi tilanteessa kuin tilanteessa koko koneen elinkaaren ajan.

Jos tiedät jo työmaasi kaipaavan uudenlaista tehoa, saat DX350LC-7:n  lyhyellä toimitusajalla käyttöösi. Konemyyntimme antaa mielellään lisätietoja ja on apunasi kaikin tavoin.

Edustuksiamme