Julkaistu: 29.06.2018

Jälleen toimititimme Arctic Containerille 2 kpl uusia konttipinkkareita. Koneet ovat uutta sarjaa, malliltaan Hyster H10XM-ECD8.

Vakiona mm. hydraulinen tarttujan kallistus. ELME 584LD tarttuja on uudelleen suunniteltu; vahvistetut materiaalit, enemmän ja isommat liukupalat ja energiaketju on nostettu yläpalkin päältä ylemmäs, jolloin lumi ja jää ei enää häiritse sen toimintaa. Tätä ELME -mallia saa vain Hysteriin.

Itse koneessa on uusi masto; parempi läpinäkyvyys sekä edelleen vahvistettu rakenne. Vakiona uudessa näytössä hytissä mm. automaattinen konttilaskuri.

Jokainen kontti- ja satamapalveluita tuottava yritys pyrkii alentamaan konttikohtaisia kustannuksia, jotta se pysyisi toimialallaan kilpailukykyisenä. Hyster on maailmaan markkinajohtaja, jonka tuotteissa käytetään markkinoiden parasta tekniikkaa. Tästä syystä uusilla Hyster-konttikäsittelijöillä on 20 % parempi polttoainetaloudellisuus kuin kilpailijoilla.

Uudet Hyster tyhjien konttikäsittelijät on suunniteltu toimimaan ja kestämään vaativissakin olosuhteissa. Hyster on kehitetty kestämään raskaat kuormat ja näyttää parhaat puolensa sivustatarttuvissa tuplakäsittelevissä konttikäsittelijöissä. KesLift on toimittanut Suomen satamiinjuurikin tämän tyyppisiä konttikäsittelijöitä.

Hysterin H8XM-EC6 – H11XM-ECD9-sarjassa on yhdeksän mallia, jotka ovat kapasiteetiltaan 8 tonnista 11 tonniin. Sarjaan kuuluu neljä yhden kontinkäsittelijää jotka pinoavat 8 konttia päällekkäin ja viisi tuplakäsittelevää kontinkäsittelijää, joilla voidaan pinota jopa 9 konttia korkeita konttipinoja.

Katso näyttävä video, kuinka uuden sarjan Hysterillä laitetaan tyhjiä kontteja pinoon Hampurissa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YJRg1rUer4U