Julkaistu: 22.05.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme Lempäälän alueelle kenttähuoltoasentajia vaativissa maanrakennustöissä toimivien koneiden (mm. Doosan ja Bobcat) huolto- ja korjaustehtäviin. Asentajiemme käytössä ovat nykyaikaiset työkalut, testerit ja toimitilat. Kenttähuoltoasentajana käytössäsi on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto.  

 

Jos Sinulla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja kokemusta erilaisista tehtävistä työkoneiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö.

 

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön eteenpäin menevässä suomalaisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen huoltotiimin Lempäälässä. Olemme monimerkkikorjaamo, joten pääset tekemään hyvin monipuolisia, vaativampiakin remontteja. Henkilöstöämme koulutetaan säännöllisesti ja tukenasi työssäsi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen. Käytössämme on myös työaikapankki. 

 

Soita meille: Työnjohtaja Toni Garcia, puh. 0400 514 363 tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.8.2019 mennessä otsikolla kenttähuoltoasentaja Lempäälä.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Edustuksiamme