Julkaistu: 11.12.2023

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa sekä RealMachinery laajentaa toimintaansa Seinäjoella avaten uuden toimipisteen, joka tarjoaa entistä kattavampia palveluja. Toimipisteen avajaisia juhlitaan Seinäjoella 15. joulukuuta klo 9-15.

Avajaisissa juhlitaan niin Teknisen Kaupan, Witraktorin ja RealMachineryn toimintojen yhdistymistä saman katon alle sekä mahdollisuuttamme tuoda asiakkaille entistä laajempi valikoima teknisiä ratkaisuja ja huippuluokan palveluita. Uusi toimipiste vahvistaa läsnäoloamme Seinäjoen alueella ja luo mahdollisuuden entistä syvempään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa.

TILAISUUDEN TIEDOT:

Päivä: 15. joulukuuta 2023

Aika: 9:00 – 15:00

Osoite: Rengastie 13, 60120 Seinäjoki

Tule kokemaan avajaistunnelmaa, nauttimaan tarjoiluista ja tutustumaan laajaan palveluvalikoimaamme. Paikalliset asiantuntijamme ovat paikalla vastaamassa kysymyksiisi ja esittelemässä palvelu- ja tuotevalikoimaamme sekä uusimpia teknologiaratkaisujamme.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita. Uusi toimipiste Seinäjoella on osa tätä sitoumusta, ja odotamme innolla mahdollisuutta palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme ja tutustumaan uuteen toimipisteeseemme!

Edustuksiamme