Kesästä 2023 lähtien RealMachinery sekä myy että vastaa jälkimarkkinoinnista ALLU-tuotteille Suomessa. ALLU on laadustaan tunnettu seulakauhojen uranuurtaja, jonka menestystarinan jatkamiseen RealMachinery panostaa täysillä.

Julkaistu: 28.11.2023

RealMachineryn valikoima on laajentunut seula-alan premiumtuotteella ALLUlla, jota RealMachinery edustaa yksinoikeudella Suomessa. ALLUlle kokonaisvaltaisen toimijan löytäminen yhteistyökumppaniksi oli tärkeää.

-Kotimaan markkinan vetäjäksi haluttiin tekijä, jolla on lihaksia tähän ja koko paketti tarjottavana. RealMachinery palvelee ympäri Suomea vahvalla myyntiorganisaatiolla sekä tehokkaalla jälkimarkkinoinnilla. Kattava valikoimamme koostuu premium-merkeistä ja äärimmäisen laadukkaana tuotteena ALLU sopii edustuksiimme paremmin kuin hyvin, kertoo RealMachineryn lisälaitemyyjä Jarno Saloniemi.

RealMachinery myy niin uusia kuin käytettyjä ALLU-tuotteita ja ottaa niitä myös vaihdossa vastaan. ALLUt on otettu W Rentin vuokrausvalikoimaan. RealMachinery pystyy antamaan hyvälle tuotteelle monipuoliset palvelut, mikä hyödyttää asiakkaita.

-Pystymme kohtaamaan kaikkien asiakkaiden tarpeet valikoimallamme, mitä seulomiseen tulee. Lisäksi meillä on kokonaisvaltainen palvelurintama ALLU-tuotteille. Tavaraa löytyy hyllystä eli kykenemme nopeasti reagoimaan muuttuviin tarpeisiin ja hankkimaan esimerkiksi vanhoihinkin laitteisiin varaosia. Voimme luvata tukevaa yhteistyötä asiakkaillemme, jos ALLUn valitsevat.

Muunneltavuus ja monipuolisuus

ALLU on alansa uranuurtaja, jonka tuotteet ovat materiaalien ja maa-ainesten käsittelyssä voittamattomia.

-Tuotteet on suunniteltu ja rakennettu niin, että ne palvelevat tosi isoa asiakassegmenttiä kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien lisälaitteilla. Muunneltavuus ja monipuolisuus ovat ALLUssa häikäiseviä. ALLU muuntuu helposti sen mukaan, minkälaiset terät tarvitaan tai minkälainen käyttöympäristö on kyseessä. Kannustan ehdottomasti keskustelemaan ALLUn mahdollisuuksista asiantuntevien työntekijöidemme kanssa.

ALLUn tuotteilla voi seuloa, murskata, sekoittaa, ilmastaa, erotella, lastata ja käsitellä materiaalit ja maa-ainekset yhdessä työvaiheessa. ALLUlla materiaalinkäsittely koetaan helpoksi ja nopeaksi.

-ALLUn maine on erinomainen tehokkaana lisälaitteena. Vuokrauspuolella meillä on yhteenkin laitteeseen neljä jonossa eli kyllä ALLUun luotetaan.

Jotta hyvät asiakaskokemukset saavat jatkoa, on RealMachineryn tiimi tosissaan uuden edustuksen kanssa.

-Vahva päätös on tehty, että palvelemme hyvin proaktiivisesti ja joustavasti. Tarjoamme tuotteita, joita kentällä kaivataan ja palvelemme nopeasti. Olemme heittäytyneet tähän täysillä, jotta saadaan hyvää liiketoimintaa aikaiseksi asiakkaille ja itselle, Saloniemi kiteyttää.

Ota yhteyttä myyntiimme

Jarno Saloniemi
Allu-myynti, Koko Suomi
0400 188 354
jarno.saloniemi@realmachinery.fi

Edustuksiamme