Julkaistu: 12.05.2022

 

Kun työskennellään korkealla, nostimen turvallisuus ja tehokkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Realliftin maahantuomissa Haulotten nostimissa näihin asioihin on kiinnitetty erityishuomiota unohtamatta vihreitä arvoja - Haulotten uutuudet ovat täysin akkukäyttöisiä.

RealLift on maahantuonut Haulotten henkilönostimia jo 6 vuoden ajan. Laajasta valikoimasta on saatavana henkilönostimet kaikkiin erilaisiin nostamisen tarpeisiin. Tuotteet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön hankalissakin maastoissa eri työskentelykorkeudet huomioon ottaen. Nyt Suomeen tulleet uutuudet, HS18 E Pro saksilavanostin ja H20 LE Pro kuukulkija, edustavat vihreää tulevaisuutta.

- Molemmat kuuluvat Haulotten akkukäyttöisten nostimien Pulseo-sarjaan. Nykyään päästöihin kiinnitetään entistä enemmän huomiota kaikilla työmailla. Akkukäyttöisissä nostimissa kaikki tapahtuu täysin päästöttömästi, pakokaasuja ei synny ja päästöt pysyvät näin ollen nollassa, sanoo RealLiftin nostinmyynnistä vastaava Pasi Päkkilä.

Varsinkin sisätiloissa päästöttömyys tekee työnteostakin mukavampaa.

- Pulseo-sarjan koneet ovat ns. kaksikäyttöisiä eli niitä voi käyttää sekä sisällä, että ulkona. Näin yksi nostin sopii moneen eri työhön. Niillä voi tehdä esimerkiksi ensin ulkotyöt ja siirtyä sen jälkeen tekemään hallivarustelua sisälle. Koneissa on tahraamattomat renkaat, jotka eivät sotke uusienkaan tilojen lattioita.

HS18 E Pro saksilavanostimessa on työskentelykorkeutta peräti 18 metriä ja lavakapasiteettia on 750 kiloa. Tämä mahdollistaa useamman henkilön yhtäaikaisen työskentelyn sillä.

- Meille tulevat HS18 E Pro -mallit ovat varustettu Megadeck-lavoilla. Näissä lavan jatko-osat levittämällä työskentelyleveys kasvaa peräti 7,5 metriin. Esimerkiksi Paroc-seinän tekemisessä, voi molemmissa päissä lavaa olla henkilö töissä. Keskelle jää vielä hyvin tilaa, johon mahtuu esimerkiksi lisää asennettavia Paroceja. Kuukulkija H20 LE Pron kapasiteetti on puolestaan 230-350 kiloa.

Molemmissa uutuusmalleissa on oskilloivat akselit.

- Nostimilla työskennellään usein haastavissakin maastoissa. Oskilloivat akselit toimivat epätasaisessa maastossa niin, että kaikki pyörät ovat koko ajan maassa ja nostotehtävät sujuvat turvallisemmin.

LED-VALOA, VIRTAA JA YLLÄPIDON HELPPOUTTA

HA20 LE Pro ja HS18 E Pro nostimet ovat varustettu samoilla ominaisuuksilla ja ylläpitoa helpottavilla ratkaisuilla. Uutuuksissa on muun muassa Activ´Lightning System, Range Extender ja Activ’Screen -ratkaisut. - Activ´Lightning System on vakiovarusteena tuleva valojärjestelmä, joka helpottaa työskentelyä kaikkina vuorokauden aikoina. Hallintalaitteet ja toimintaympäristö ovat valaistu tehokkain LED-valoin, mikä tuo työntekoon myös turvallisuutta. Range Extender on dieselkäyttöinen varavirtalähde, jonka avulla nostimien lataaminen onnistuu siellä, missä sähköä ei ole saatavilla. Tämä mahdollistaa koneen käytön haastavissakin paikoissa. Activ’Screen on puolestaan sisäänrakennettu diagnostiikkajärjestelmä. Pienen, hallintakotelossa olevan näytön kautta, voidaan tehdä nostimiin kalibroinnit ja säädöt ilman, että erillistä tietokonetta tarvitsee kiinnittää järjes-telmään. Activ’Screen toimii myös huoltopäiväkirjana, josta näkee kaikki koneeseen tehdyt ja tulossa olevat huollot. Nämä kaikki omi-naisuudet löytyvät niin HS18 E Pro, kuin H20 LE Pro -nostimista, sanoo Päkkilä.

ERINOMAINEN RATKAISU MYÖS VUOKRAKÄYTTÖÖN

Haulotten nostimet ovat haluttuja myös vuokrauskäytössä. Yksi tunnetuimmista nostinvuokraajista on Hämeen Rakennuskone Oy eli tuttavallisemmin HRK-konevuokraamo. Heidän valikoimastaan löytyy Haulottelta tuttuja vanhempia nostinmalleja, mutta myös nämä täysin uudet mallit.

- Olemme ylpeitä, että yksi johtavista suomalaisista konevuokraamoista luottaa meidän maahantuomiimme Haulotte-nostimiin. Heille on toimitettu sekä HA20LE Pro kuukulkijoita, että HS18E Pro saksilavanostimia. Ensimmäiset koneet on toimitettu jo ja loppuvuoden aikana niitä menee tasaisesti lisää, paljastaa Päkkilä lopuksi.

Haulotte Range Extender generaattoripaketti

Jos verkkovirtaa ei ole tarjolla, saat ladattua akut kätevästi Haulotten Range Extender-generaattoripaketilla 

Nostimissa on vakiona Activ´Screen-diagnostiikkajärjestelmä, josta onnistuu kalibroinnit ja muut nostimen säädöt

Haulotte HS18 E Pro-mallin Megadeck on 7,5 m leveä. Se soveltuu monipuolisiin työtehtäviin niin sisällä, kuin ulkona täysin päästöttömästi.

Haulotte Activ´Lightning on uusissa malleissa vakiovarusteena ja helpottaa työskentelyä kaikkina vuorokauden aikoina.

Edustuksiamme