RealLift 2018-05-15T09:36:46+00:00

RealLift/KesLift

RealLift/KesLift

RealLift kuuluu Real-perheeseen nostamiseen ja logistiikkaan liittyvillä tuotteilla ja palveluilla. Toimimme maahantuojana Haulotte henkilönostimissa, Palfinger autoalusteisissa henkilönostimissa, Grove ajoneuvonostureissa sekä Potain torninostureissa.  Kaikkiin edustamiimme tuotteisiin hoidamme varaosat, teknistä apua sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Vuonna 2018 RealLift laajensi toimintaansa sekä tuotevalikoimaansa myös trukkien myyntiin. Uutena yrityksenä konserniin tuli Keslift, jonka tuote-edustuksiin kuuluvat Hyster, Carer, Bulmor sekä MOL tuotteet.

Kaikki edustamamme tuotteet ovat alansa ehdotonta huippulaatua sekä teknisesti pitkälle vietyjä. Haluamme tuoda nämä tuotteet helposti asiakkaidemme saataville sekä samalla varmistaa niiden mahdollisimman pitkän elinkaaren. Tulevaisuudessa RealLif tulee myös voimakkaasti investoimaan nostinlaitteiden huoltoon sekä kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen.

Reallift palvelee Keravalla, mutta konsernimme muut toimipisteet auttavat myös Lempäälässä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Turussa. Myynti- ja huoltopalvelut löytyvät kaikista konsernin tomipisteissä.

Tuote-edustuksemme: