Julkaistu: 24.05.2018

 Haemme trukkimyyjää vastaamaan Etelä-/ Varsinais-Suomen trukkimyynnistä, asiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki trukit eri käyttökohteisiin. Pääedustuksemme on Hyster.

Olet aktiivinen myyjä ja vastaat koko myyntiprosessista asiakkaiden kontaktoinnista lähtien aina koneiden tarkastamiseen ja luovuttamiseen saakka. Hoidat asiakasneuvottelut ja laadit tarjoukset sekä sopimukset itsenäisesti. Tunnet trukkien toimintaperiaatteita ja osaat vastata koneen tekniikkaa koskeviin kysymyksiin, tai ainakin sinulla on voimakas tahto oppia joka päivä lisää tällä alalla. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja kykenet hoitamaan työt loppuun saakka. Osaat englantia ja olet käyttänyt nykyaikaisia tietojärjestelmiä.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, itsenäisen toimenkuvan sekä kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi tehtävässä ovat ammattitaitoiset kollegat.

KesLift on nyt osa RealMachinery-koneryhmää. Kaikki maahantuomamme merkit ovat alan ehdotonta huippua ja toimimme valtakunnallisesti. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia.  Henkilöstöä koneyhtiöissämme on jo 120. Lisätietoja https://www.realmachinery.fi/yritys/reallift/


Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 7.6.2018 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Toimipisteenä voi olla Kerava, Tuusula tai Turku.

Soita meille ja kerro itsestäsi:

Myynti Ari Miettinen, puh. 0400 731 349

HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630

Edustuksiamme